معین مسلکی وزارت امور مهاجرین، به ادامه سفرش به ولایات جنوبی کشور به ولایت هلمند رفت

sadam_morr
جمعه ۱۴۰۳/۹/۹ - ۲۰:۵۰
-
الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در ادامه سفرش به ولایات جنوبی کشور، اینبار به ولایت هلمند سفرکرد.
آقای راشد در آن ولایت با مولوی محمد نبی حماس معاون والی ولایت هلمند دیدار داشته و روی موضوع مهاجرین وبرگشت کننده گان با وی صحبت نمود.
در اين ديدار وی که مولوی الله داد انقیادی رئیس مهاجرین هلمند نیز حضور داشت معاون والی هلمند از همکاری اش در رسیده گی به مشکلات بیجاشده ها و برگشت کننده گان به معین مسلکی وزارت اطمینان داد.

 

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۴۱
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با شماری از مجاهدین از ولایات شمال کشور، ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، در دفتر کارش، با شماری از مجاهدین از ولایت ‌های شمال کشور، در همراهی مولوی سید قاسم آغا ملاقات کرد.
در این ملاقات، مجاهدین و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۵:۱۷
Background image

اجساد 3 تن مهاجر افغان که در کشور ایتالیا به شهادت رسیده بودند به کابل انتقال یافت

اجساد سه تن از مهاجرین افغان که به تاریخ 11 جوزا که در یک حادثه دلخراش آتش‌ سوزی در کشور ایتالیا به طور غیرانسانی توسط یک تن اتباع پاکستانی به آتش کشیده شده بودند، به تاریخ های 5 و 6. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۵:۲۴
Background image

رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین: برگشت کننده گان کشور های همسایه در شرایط دشوار زندگی میکنند


نکات فوق را محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در دیدار که با آقای سایرل دالی اوگوبل، مسوول مدیریت معلومات کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در. . .

بازگشت به خبر