معین مسلکی وزارت امور مهاجرین، با معاون والی ولایت نیمروز، دیدار نمود

sadam_morr
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۲ - ۱۵:۲۷
-


الحاج مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، د رادامه سفرش به ولایت نیمروز، با سید سلیمان آغا، معاون والی آن ولایت دیدار نمود.
در این دیدار که غلام نبی الله داد خیل ستانکزی رییس حمایت حقوقی، اعضای تیم تخنیکی وزارت و رییس مهاجرین ولایت نیمروز حضور داشتند در مورد حل مشکلات مهاجرین و بیجاشدگان داخلی در آن ولایت گفتگو صورت گرفت.
معاون والی نیمروز از همکاری اش به آقای راشد در حل مشکلات عودت کنندگان و بیجاشدگان اطمینان داد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۳۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان درسفرش به ولایت پکتیکا در برنامه‌ توزیع مواد غذایی که برای صد ها خانواده بی ‌بضاعت عودت‌ برگشت کننده برگزار شده بود، شرکت و سخنرانی کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در جریان سفرش به ولایت پکتیکا در برنامه‌ای که برای توزیع مواد غذایی به صد ها خانواده بی‌ بضاعت عودت‌کرده برگزار شده بود، شرکت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۵:۴۳
Background image

معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان: کمپ جدید و یک فابریکه قالین ‌بافی در شهرکابل ایجاد میگردد

نشستی بر ریاست محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان نشستی با حضور خانم ونیسا ماتر یولی معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۳:۵۳
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در سفرش به ولایت پکتیا، در برنامه توزیع مواد غذایی برای خانواده‌های برگشت کننده شرکت و سخنرانی کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در جریان سفرش به ولایت پکتیا، در برنامه توزیع مواد غذایی برای خانواده‌ های بی بضاعت برگشت کننده اشتراک و سخنرانی نموده گفت:. . .

بازگشت به خبر