معین مسلکی وزارت امور مهاجرین، با مسوولین ولایت فاریاب ملاقات نمود

مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با مولوی شعیب رسالت والی فاریاب ملاقات نمود.
در این ملاقات در رابطه به مشکلات بیجاشده ها وعودت کننده ها به آنولایت وتوزیع مساعدت های بشری به آنها بحث وتبادل نظر شد.
معین مسلکی به ارتباط فعالیت نهاد های کمک کننده گفت که موسسات مطابق تفاهم نامه های که با وزارت امورمهاجرین امضا نموده اند، در مرکز وولایات فعالیت می توانند وبدن عقد تفاهم نامه اجازه فعالیت را ندارند ومسوولین ولایات باید در جلسات با موسسات این موضوع را جدأمطرح نمایند.
راشد علاوه نمود که وزارت امور مهاجرین در ولایت فاریاب بنام ظهیرالدین محمد بابر ورسالت، دوشهرک خاص برای مهاجرین دارد وما از مسوولین ومقامات این ولایت تقا ضا داریم که اراضی شهرکهای یاد شده را که توسط غاصبین غصب شده است، از نزد آنها واپس گیرند وغاصبین را به ادارات عدلی وقضایی معرفی نمایند.
والی فاریاب با قدر دانی از برنامه ها واقدامات وزارت امور مهاجرین در آنولایت و وعده همکاری در جهت تطبیق برنامه های آن وزارت درولایت فاریاب اطمینان داد که شهرکهای مذکور را از وجود غاصبین تصفیه می نماید.
در این ملاقات مولوی ارشاد معاون والی فاریاب ومولوی نعمت الله نورانی رییس استخبا رات آنولایت نیز حضور داشتند.
گفتنی است که معین مسلکی وزارت در رأ س هیأت وزارت غرض ارزیابی اجراآت واحد های دومی ووضعیت بیجا شده ها وعودت کننده ها راهی شماری ازولایات سمت شمال کشور شده است.