معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین با رییس سازمان بین المللی مهاجرت دیدارکرد

anwari_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۲ - ۱۷:۳۰
____________

ولی الله جلال، معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین وعودت کنندگان با آقای استوارت سیمپسون رئیس سازمان بین المللی مهاجرت یا IOM روی ایجاد سیستم جدید جمع آوری معلومات عودت کنندگان بحث و تبادل نظر کردند.

در این نشست که دوشنبه 11 اسد سال روان در مقر وزارت صورت گرفت، معین مالی و اداری داشتن یک سیستم معلوماتی جامع در رابطه به مهاجران و بیجاشده های دخلی را یکی از چالش های فراروی خدمت رسانی ها دانسته اظهار داشت که برای جمع آوری معلومات دقیق عودت کنندگان و شفافیت در ارایه آمار و ارقام عودت کنندگان نیاز است تا یک سیستم جدید و جامع ایجاد شود.

با این حال وی از سازمان بین المللی مهاجرت خواست تا با وزارت امور مهاجرین در خصوص ساخت و ایجاد این سیستم همکاری کند.

رییس سازمان بین المللی مهاجرت وعده داد که وزارت را در این زمینه مددرسانیده و ظرفیت تخنیکی نیز در این زمینه وجود دارد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۱
Background image

معاون کمیشنری عالی ملل متحد درامور پناهنده گان: با افزایش بودیجه، کمک رسانی برای مهاجرین بیشتر خواهد شد

نکات فوق را خانم وینسا متر بولی معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان (UNHCR) در دیداری که با محترم مولوی سعید احمد بنوری رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

بازگشت به خبر