قانون توشیح شده وزارت امر بالمعروف، نهی از منکر و سمع شکایات، برای کارمندان وزارت امور مهاجرین تشریح شد

sadam_morr
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۱ - ۱۵:۱۴
-
قانون توشیح شده وزارت امر بالمعروف و نهی از منکرو سمع شکایات، برای کارمندان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، از جانب معین پالیسی و مسلکی وزارت امر بالمعروف، بعد از ادای نماز ظهر تشریح شد.
نخست شیخ کلیم الرحمن فانی، معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان صحبت نموده گفت: احسان خداوند متعال است که دارای یک نظام اسلامی هستیم با نظم یک نظام است و با عدم آن جامعه خراب و نظام متاثر خواهد شد، نظام اسلامی برای هرکس حقوق آن را میدهد و نظام پاکیزه با نظام امر بالمعروف و نهی از منکر است.
سپس شیخ الحدیث مولوی محمد فقیر معین پالیسی و مسلکی وزارت امر بالمعروف و نهی از منکر به سخنرانی پرداخته گفت: الله متعال بهترین دین را برای ما و شما اعطا کرده است و اسلام دین مشترک مان است ما و شما خادمان این دین هستیم، لازم است که خدمت این دین را انجام دهیم.
وی توضیحات بیشتری را در مورد قانون توشیح شده امر بالمعروف و نهی از منکر برای کارمندان وزارت بیان کرده و در ادامه افزود: مردم مسلمان افغانستان قربانی های زیادی را متحمل و اشغال گران را شکست دادند و این نظام اسلامی امروز ثمره قربانی های هزاران مجاهد است.
به همین ترتیب الحاج خلیل الرحمن حقانی، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان از تشریف آوری معین وزارت امر بالمعروف قدردانی نموده افزود: الله متعال همه را توفیق عمل در تطبیق احکام شریعت و نظام اسلامی یدهد حالا و قت آن رسدیه که خود و خانواده خویش را اصلاح و احکام اسلامی را بالای خویش تطبیق نمایم.
محترم حقانی افزود: ما خادمان ملت باشیم و شب و روز را در خدمت آنان سپری نمایم با عدل و انصاف نظام ما پا برجا خواهد بود یک دیگر را اصلاح نموده تحقیر و توهین نکنیم.
در اخیر مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان نیز به سخن پرداخته گفت: امارت اسلامی یک نظام حقیقی و واقعی مبنی بر تطیبق احکام اسلامی است و قانون امارت اسلامی قانون امر بالمعروف و نهی از منکر است.
امتی که قانون امر بالمعروف نداشته باشد ملت ضعیف است و لازم است که در این را همکاری یک دیگر را داشته باشیم تا نظام ما مبنی بر احکام اسلامی و در رو شنایی شریعت مقدس اسلامی تقویت بیشتر گردد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۲:۴۲
Background image

به ارزش نزدیک به یک میلیون دالر امریکایی، وزارت امور مهاجرین سه تفاهم نامه همکاری را با موسسات همکار امضا نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در جهت ارایه آموزش و فراهم سازی زمینه کاری برای برگشت کننده گان و بیجاشده گان در کشور، سه تفاهم نامه های همکاری را با موسسات سازمان خدمات مهاجرین،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با والی ولایت دایکندی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مولوی تورجان، والی ولایت دایکندی در دفتر کارش دیدار کرد.
در این نشست که پیرامون رسیدگی به امور مهاجرین درآن ولایت گفتگو صورت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۳:۲۲
Background image

تفاهم نامه های همکاری به هدف بهبود خدمات برای مهاجرین به امضاء رسید

دو تفاهم نامه های همکاری به هدف پیشبرد برنامه ها برای حمایت از برگشت کننده گان و بیجاشده گان میان موسسات پرورش جامعه پایدار و خلاق، موسسه کانادایی برای اطفال متاثر از جنگ و وزارت امور. . .

بازگشت به خبر