سه قوم ساکن در ولایت خوست، ازدشمنی با همدیگر منصرف شدند.

sadam_morr
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۲ - ۱۲:۴۲
ـ

دشمنی میان اقوام بکیو، ایو خیل و سید خیل ولایت خوست، در اثر تلاشهای سرپرست وزارت امور مهاجرین به دوستی تبدیل شد.

اختلاف و دشمنی میان اقوام یاد شده، چندی قبل به خاطر اعمار سرک به میان آمد و باعث کشته شدن دو نفر مصلح شد.
 دشمنی اقوام مذکور در نتیجه جرگه ای که به ترکیب موسفیدان اقوام از شماری از ولایات، تحت ریاست محترم الحاج خلیل الرحمان حقاني دایر شده بود، موفق به ختم این مشکل شد و خانواده های دو نفربه شهادت رسیده،  قاتلین را عفو و جناح های متخاصم باهمدیگر آشتی نمودند.
اقوام مذکور از تلاشهای محترم حقانی و سایر مصلحین قدر دانی کردند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۱
Background image

معاون کمیشنری عالی ملل متحد درامور پناهنده گان: با افزایش بودیجه، کمک رسانی برای مهاجرین بیشتر خواهد شد

نکات فوق را خانم وینسا متر بولی معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان (UNHCR) در دیداری که با محترم مولوی سعید احمد بنوری رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

بازگشت به خبر