سرپرست وزارت، با مسوولان امور مهاجرین ولایات، پروان و کاپیسا ملاقات نمود

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۵ - ۱۵:۲۲
-

الحاج خلیل الرحمن حقانی، سرپرست وزارت امور مهاجرین وعودت کننده گان، با حاجی امان الله مجاهد رییس امور مهاجرین ولایت پروان و قاری حمد الله شهید زاده آمر امور مهاجرین ولایت کاپیسا در دفتر کارش دیدار های جداگانه نمود.

در این دیدار ها مسوولان امور مهاجرین ولایات یاد شده از فعالیت، ارایه خدمات، مساعدت، کارکرد و مشکلات شان به سرپرست وزارت معلومات را شریک ساختند.

محترم حقانی افزود، ارایه کمک و خدمات مطابق به تفاهمنامه بوده و کمک در بدل کار باید به نیازمندان ارایه گردد.

سرپرست وزارت بر شفافیت، هماهنگی و سایر موارد تاکید کرد و به منظور رفع  مشکلات هدایات و رهنمود های لازم را برای شان بیان داشتند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۱
Background image

معاون کمیشنری عالی ملل متحد درامور پناهنده گان: با افزایش بودیجه، کمک رسانی برای مهاجرین بیشتر خواهد شد

نکات فوق را خانم وینسا متر بولی معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان (UNHCR) در دیداری که با محترم مولوی سعید احمد بنوری رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

بازگشت به خبر