رییس مهاجرین ولایت فراه با معین مالی واداری وزارت امور مهاجرین، ملاقات نمود

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۸ - ۱۲:۵۴
-

مولوی حذیفه، رییس مهاجرین ولایت فراه، با شیخ کلیم الرحمن فانی، معین مالی واداری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، ملاقات نمود.
این ملاقات که در دفتر کاری محترم فانی صورت گرفت، رییس مهاجرین فراه کارکرد و فعالیت خویش را با معین مالی وادری وزارت شریک نموده و در شماری از موارد مشکلات در عرصه های مختلف آن اداره را نیز بیان داشت که از جانب محترم فانی در حل آن اطمینان داده شد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۵:۳۲
Background image

وزارت امور مهاجرین کارکرد یک ساله اش را به ملت شریک ساخت

به سلسله برنامه حساب دهی حکومت به ملت، این بار وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، کارکرد یک سال گذشته اش را به ملت شریک نمود.
دراین برنامه معینان مالی وادری، مسلکی، روسای. . .
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۶ - ۱۳:۶
Background image

نشست هماهنگی میان وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان و هیئت کمک‌های بشردوستانه کشور انگلستان برگزار شد

نشست هماهنگی میان مولوی محمود الحق احدی، رئیس پالیسی و پلان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان و آقای الیستر برنیت، رئیس امور بشردوستانه کشور انگلستان در خصوص وضعیت بازگشت کنندگان اجباری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۵ - ۱۱:۱۸
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان، در دفتر کارش دیدار و گفتگو کرد.
درآ. . .

بازگشت به خبر