امضای پنج پروژه میان وزارت امور مهاجرین و دفتر هیأت دنمارک برای مهاجرت در افغانستان

anwari_morr
شنبه ۱۴۰۰/۳/۱ - ۱۵:۰
_____________

وفی الله کاکر، معین امور پناهندگان امروز شنبه، اول جوزای سال روان خورشیدی، پنج پروژه کمک رسانی به بیجاشدگان و عودت کنندگان را با هیأت دنمارک برای افغانستان یا DRC امضا کرد. این پروژه‌ها در 16 ولایت کشور در هماهنگی و همکاری مشترک وزارت با DRC تطبیق می‌شوند.

استقرار مجدد پایدار و بدیل برای مهاجرت‌های غیر معمولی افغان‌های آسیب‌پذیر، کمک به بی‌جاشدگان افغان در احیای مجدد گذار از اضطرار به انکشاف و ماین‌پاکی بشردوستانه، حمایت از عودت کنندگان بدون اسناد، میکانیزم واکنش اضطراری در افغانستان و ارتقاء ظرفیت جامعه مدنی افغان برای مشارکت در راه‌حل‌های بادوام برای افغان‌های که از بی‌جا شدن متأثر می‌شوند پروژه‌های اند که میان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان و DRC به امضا رسید.

بر اساس تفاهمنامه همکاری میان وزارت امورمهاجرین دفتر هیأت دنمارک برای مهاجرت، اداره مذکور ملکف است تا در هماهنگی کامل با وزارت برنامه‌هایش را تطبیق و در هماهنگی مشترک از پروژه‌ها نظارت و ارزیابی کند.

مسوول دفتر DRC به معین امور پناهندگان تعهد سپرد تا در هماهنگی نزدیکتر با وزارت کار و گزارش دوامدار پیشرفت‌های کاری‌ دفترش را به وزارت ارایه کند

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۱:۱۰
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با نماینده اتحادیه اروپا در افغانستان، دیدار تعارفی نمود

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای نیکولا بیلومو، نماینده اتحادیه اروپا برای افغانستان، دیدار تعارفی نمود.
در این دیدار، درباره ارائه کمک ‌ها به افغان‌. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۵۳
Background image

بخش اسکان موقت در دیتابیس انکشاف ‌یافته عودت‌کننده گان در ولایت ننگرهار فعال شد

بخش اسکان موقت در دیتابیس انکشاف‌یافته عودت‌کننده گان واقع اردوگاه (کمپ) عمری در خط فرضی تورخم ولایت ننگرهار، به تاریخ 18 میزان، توسط نماینده های ریاست های تکنالوژی معلوماتی، تحقیق و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۴۵
Background image

تفاهم ‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم ‌نامه همکاری میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و مؤسسه خدمات اجتماعی زنان افغانستان امروز یک شنبه 19 میزان، به امضا رسید.
بر اساس این تفاهم‌ نامه، مبلغ 73 هزار و 127. . .

بازگشت به خبر