آزمون تقریری دو بست اعلان شده مربوط وزارت امور مهاجرین اخذ شد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۸ - ۱۵:۱۹
_

امتحان تقریری ( مصاحبه نهایی) دو بست چهار عضو مسلکی نظارت از شهرک های مهاجرین ریاست های امور مهاجرین ولایات بغلان و لغمان در  ریاست منابع بشری اخذ شد.
اشتراک کننده گان این بست که تعداد شان به 6 تن میرسید، آزمون الکترونیکی را به تاریخ 12 سنبله در کمیسیون اصلاحات اداری و خدمات ملکی سپری نموده بودند.
ریس منابع بشری وزارت به اشتراک کننده گان امتحان گفت  که این وزارت سعی می‌نماید تا زمینه را برای حضور افراد شایسته در بست‌ های خالی خویش فراهم سازد وبدون شک افرادیکه از امتحان کامیاب به درآینده جذب می شوند.
در نتیجۀ این امتحان دو تن  که نمرات بلند تر اخذ کرده اند، به بستهای یاد شده مقرر می شوند.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۴:۵۴
Background image

به ارزش صد ها هزار دالر؛ یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

 یک تفاهم نامه های همکاری به ارزش 8 صدو 57 هزار و 155 دالر امریکایی با موسسه بشری صلح سازان افغانستان در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه یاد شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۹:۲۳
Background image

سنگ تهداب فاز اول شهرک مهاجرین در ولایت هلمند گذاشته شد

سنگ تهداب شهرک مهاجرین طی یک سلسله مراسم در نزدیکی شاهراه قندهار – هرات در ولسوالی واشیر ولایت هلمند، با حضور مقامات بلند پایه امارت اسلامی و محلی آن ولایت بتاریخ 8 جوزا گذاشته شد.
مولو. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۲۲:۶
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم نامه های همکاری به ارزش یک صدو 20 هزار و 380 دالر امریکایی با موسسات د افغان پراختیایی و ایپک انترنشنل در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه. . .

بازگشت به خبر