نشست هماهنگی در وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان برگزار شد

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ - ۱۰:۴۵
-

بر ریاست مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین وعودت کنندگان نشستی هما هنگی با حضور معینان، روسا و آمرین مستقل این وزارت برگزار شد.
در این نشست، فعالیت ها، پلان ها و مشکلات وزارت امور مهاجرین مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مسوولین هر بخش معلومات را با وزیر امور مهاجرین شریک ساختند.
وزیر امور مهاجرین ازحل مشکلات اطمینان داده و برای اشتراک کنندگان به اخلاص، صداقت امانت داری و تسریع در روند کاری سفارش های لازم را ارایه کرد.
محترم مولوی عبدالکبیر گفت: ما برای هیچ وظیفه خاصی با عالیقدرامیرالمومنین بیعت نکرده ایم، بلکه بر اساس اسلام و شریعت با او بیعت کرده ایم و در زیر سایه اسلام موظف به اطاعت هستیم.
وزیر امور مهاجرین افزود: همه مسئولین و کارمندان وزارت امور مهاجرین به کار خود مانند گذشته ادامه دهند و نگرانی از تغیر و تبدیلی نداشه باشند.
در این نشست معینان و روسای مرکزی وزارت تقرر محترم مولوی عبدالکبیر را به حیث وزیر امور مهاجرین بجا و شایسته دانسته و به وی از اطاعت، همکاری و تعهد اطمینان دادند.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۴:۵۴
Background image

به ارزش صد ها هزار دالر؛ یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

 یک تفاهم نامه های همکاری به ارزش 8 صدو 57 هزار و 155 دالر امریکایی با موسسه بشری صلح سازان افغانستان در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه یاد شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۹:۲۳
Background image

سنگ تهداب فاز اول شهرک مهاجرین در ولایت هلمند گذاشته شد

سنگ تهداب شهرک مهاجرین طی یک سلسله مراسم در نزدیکی شاهراه قندهار – هرات در ولسوالی واشیر ولایت هلمند، با حضور مقامات بلند پایه امارت اسلامی و محلی آن ولایت بتاریخ 8 جوزا گذاشته شد.
مولو. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۲۲:۶
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم نامه های همکاری به ارزش یک صدو 20 هزار و 380 دالر امریکایی با موسسات د افغان پراختیایی و ایپک انترنشنل در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه. . .

بازگشت به خبر