تفاهمنامه همکاری میان وزارت امور مهاجرین و موسسه CAHPO امضا شد

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۴ - ۱۳:۵۳
-

تفاهمنامه همکاری میان وزارت امورمهاجرین و موسسه عمل اجتماعی برای التیام فقر(CAHPO ) به تاریخ 14 جوزا امضا شد.
به اساس تفاهمنامه امضا شده ، به مصرف مجموعی 68 هزارو 206 دالر امریکایی برای 10 هزارو 634 خانواده در ولایات خوست و پکتیکا کمک خوراکی صورت میگیرد.
تفاهمنامه یاد شده توسط مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت و نماینده موسسه مذکور به امضا رسید.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۳۶
Background image

در ماه گذشته، به ارزش صد ها میلیون افغانی برای ده ‌ها هزار خانواده کمک صورت گرفت

 برای 85747 تن بیجاشده، برگشت کننده، و جامعه میزبان در 24 ولایت کشور، در ماه گذشته (حوت)کمک های بشری به ارزش 344 میلیون 629 هزار و 873 افغانی توزیع شده است.
کمک ‌های متذکره شامل مواد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۴:۵۳
Background image

تفاهم ‌نامه های همکاری به هدف تقویت برنامه ‌های مشترک در وزارت امور مهاجرین امضا شد

به ارزش ۲۵ میلیون و ۴۵۹ هزار و ۸۱۲ افغانی دو تفاهم ‌نامه به هدف همکاری در راستای بهبود خدمات و هماهنگی بهتر برای برگشت کننده گان و بیجاشده گان میان موسسات اداره باز سازی دهات افغانستان،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۵۱
Background image

معین وزارت امور مهاجرین بر ایجاد فضای کاری عاری از حسد و کینه در اداره تأکید کرد

محترم شیخ کلیم الرحمن فانی معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در سخنان خویش پیرامون اهمیت همدلی، دوری از حسد و کینه و تقویت روحیه همکاری در محیط کاری سخنرانی کرد.
محت. . .

بازگشت به خبر