معین امور پناهندگان با مسئول برنامه اسکان بشری در ساحات شهری برای حمایت از استقرار مجدد در افغانستان ملاقات نمود

Anonymous (not verified)
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱/۲۱ - ۱۵:۳۹
معین امور پناهندگان

بانو رویا، ضمن توضیح مفصل در مورد  کارکرد های  اداره اسکان بشری سازمان ملل در افغانستان و پاسخ به پرسش های دکتر عالمه،  آمادگی بیشتر اداره اش را در راستای کار عملی در جهت تطبیق برنامه ( شورا) ابراز نموده و خواستار تعمیق همکاری و حمایت  وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان شد.

قابل تذکر است که (شورا) با حمایت مالی اتحادیه اروپا و دولت دنمارک در افغانستان فعالیت می نماید و می کوشد در آینده با اعمار شهرک ها برای عودت کنندگان و بیجا شدگان، دولت افغانستان را در گستره برنامه های بزرگ اسکان و ادغام یاری رساند.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۰:۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین: کارمندان باید در کنار تلاش و خدمت، روحیه اخلاص و همکاری را نیز تقویت نمایند

محترم شیخ کلیم الرحمن فانی معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، امروز یک شنبه 20 ثور، بعد از ادای نماز ظهر در مسجد وزارت پیرامون ارزش اخلاص، نیت نیک و مسئولیت‌پذیری در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۵:۳۰
Background image

وزارت امور مهاجرین به ارزش بیش از 800 هزار دالرتفاهم نامه همکاری را با یک موسسه امضا نمود

به هدف بهبود وضعیت اقتصادی و حمایت از خانواده‌های نیازمند، یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 847 هزار و 748 دالر امریکایی میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و موسسه هماهنگی کمک های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۴:۸
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت ‌کننده گان با والی ولایت لوگر، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با قاری صلاح‌الدین ایوبی والی ولایت لوگر، در دفتر کاری ‌اش دیدار کرد.
در این نشست که رئیس امور مهاجرین ولایت لوگر نیز حضور. . .

بازگشت به خبر