کشور چین ۱۴۱ باب خانه فابریکه ای برای وزارت امور مهاجرین کمک کرد

sadam_morr
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۰ - ۱۳:۵۱
-

کشور چین به ادامه کمک هایش، این بار، ۱۴۱ باب خانه فا بریکه ای را برای وزارت امور مهاجرین مساعدت نمود.
 این خانه‌ها که ۹ متر طول و ۳.۳۰ متر عرض دارند، دارای حمام، آشپزخانه، سیستم برق و سایر سیستم ‌های ضروری هستند.
انجنیران چینی برای ۱۲ کارمند این وزارت در مورد نصب و جابجایی این خانه‌ها که به منظور اسکان عودت‌کنندگان به مرزهای کشور ارسال می‌شوند، به مدت ده روز آموزش های عملی را ارائه مینمایند.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۴۱
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با شماری از مجاهدین از ولایات شمال کشور، ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، در دفتر کارش، با شماری از مجاهدین از ولایت ‌های شمال کشور، در همراهی مولوی سید قاسم آغا ملاقات کرد.
در این ملاقات، مجاهدین و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۵:۱۷
Background image

اجساد 3 تن مهاجر افغان که در کشور ایتالیا به شهادت رسیده بودند به کابل انتقال یافت

اجساد سه تن از مهاجرین افغان که به تاریخ 11 جوزا که در یک حادثه دلخراش آتش‌ سوزی در کشور ایتالیا به طور غیرانسانی توسط یک تن اتباع پاکستانی به آتش کشیده شده بودند، به تاریخ های 5 و 6. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۵:۲۴
Background image

رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین: برگشت کننده گان کشور های همسایه در شرایط دشوار زندگی میکنند


نکات فوق را محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در دیدار که با آقای سایرل دالی اوگوبل، مسوول مدیریت معلومات کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در. . .

بازگشت به خبر