چانه‌زنی‌ها روی تطبیق پلان عودت افغان ها از پاکستان؛ جلسه‌ی از بهر گفتگوها روی برنامه APAPPS در وزارت امور مهاجرین برگزار شد

anwari_morr
پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۲ - ۱۳:۲۴
______________

نشستی به روز چهارشنبه، اول ثور 1400 خورشیدی با اشتراک وفی الله کاکر، معین امور پناهندگان، وین بیورن کرولاین، رییس کمیشنری عالی ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR)در افغانستان و ستیوارت سیمپسون، رییس سازمان بین امللی مهاجرت IOM)) در افغانستان به‌منظور چگونگی تطبیق برنامه عودت مهاجران افغان از پاکستان در مقر وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان برگزار شد.

در نخست مسوده طرح عودت از پاکستان که از سوی وزارت امور مهاجرین تهیه گردیده بود در حضور اشتراک کنندگان ارایه و پس از آن معین امور پناهندگان از رییسان دو اداره همکار بین المللی وزارت خواست تا نظریات‌شان را پیرامون برنامه (پلان عمل افغانستان_پاکستان برای صلح و همبستگی یا APAPPS) با وی شریک بسازند.

بر بنیاد برنامه APAPPS که از سوی اداره امور ریاست جمهوری اسلامی افغانستان برای تطبیق آن هدایت داده شده است، قرار است زمینه بازگشت سالانه 50 هزار مهاجر افغان از پاکستان در کشور و زمینه ارایه خدمات بشری و استقرار و ادغام پایدار عودت کنندگان در محلات زندگی شان فراهم شود.

در اخیر سه طرف مصمم شدند تا یک تیم تخنیکی از بهر چگونگی کار و تطبیق این برنامه دایر گردد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

برای ده ها خانواده در شهر کابل کمک خوراکی توزیع شد

برای 60 خانواده برگشت کننده در محل قلعه زمان خان از مربوطات ناحیه نهم شهر کابل کمک خوراکی بتاریخ 26حوت توزیع شد.
برای هر خانواده 12 قلم مواد خوراکی و غیر خوراکی که شامل یک بوجی آرد،  ۲. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۰:۴۹
Background image

نشستی هماهنگی در خصوص رسیده گی به بیجاشده گان جدید در ریاست مهاجرین ولایت کابل برگزارشد

نشستی به هدف رسیده گی به خانواده های که جدیداً از اثر حملات اخیر کشور پاکستان در شهر کابل بیجاشده اند بر ریاست محترم مولوی دین محمد حقبین رییس امور مهاجرین و عودت کننده گان با نمایند. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۳۰
Background image

برای بیش از 100 خانواده بیجاشده جدید در ولایت ننگرهارمدد رسانی صورت گرفت

محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفترمقام محترم وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در راس هیاتی که به ولایت ننگرهار سفر داشت بعد از بررسی وضعیت 140 خانواده که جدیدً از اثر جنگ ها. . .

بازگشت به خبر