وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با سفیر جدید کشور جاپان در کابل دیدار نمود

anwari_morr
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۱:۱۶
-

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای کینیچی ماساموتو سفیر جدید کشور جاپان در کابل دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد کمک‌ها و همکاری ‌های جاپان با افغانستان بحث شد، محترم سفیر جاپان گفت: از آغاز حکومت امارت اسلامی تا سال گذشته، توکیو ۵۵۰ میلیون دالر کمک ‌های بشردوستانه را از طریق نهادهای سازمان ملل متحد در زمینه‌های مهاجرین، کشاورزی بدیل، بهداشت، آبرسانی، توانمند سازی زنان و برخی زمینه‌های دیگر به افغانستان ارائه کرده است.
آقای کینیچی، دستاوردهای امارت اسلامی را در زمینه‌های مبارزه با مواد مخدر، فساد و امنیت کامل قابل توجه توصیف کرده و خاطرنشان ساخت که توکیو به همکاری با افغانستان ادامه می‌دهد و جاپان به ارزش‌های افغان‌ها احترام می‌گذارد و در امور داخلی افغانستان دخالت نمی‌کند.
وی ماموریت دیپلوماتیک جاپان را در کشور ضرورت دانسته و گفت که دولت جاپان بسته ۱۹،۵ میلیون دالری را برای ادامه کمک‌هایش به افغان‌ها تصویب کرده است که در برخی بخش های بشردوستانه از جمله مهاجرین هزینه خواهد شد.
محترم مولوی عبدالکبیر ضمن خوشامدگویی به سفیر کشور جاپان، برای ایشان در ماموریت جدیدشان آرزوی موفقیت کرده با ابراز قدردانی از کمک‌های بشردوستانه آنکشور، اظهار داشت: افغانستان به دلیل تغییرات اقلیمی و اشغال خارجی با مشکلاتی روبرو است و نیاز است که جامعه جهانی با نیازمندان افغان دست یاری داده و در امور توسعه‌ای مشارکت کنند.
محترم وزیرامور مهاجرین افزود: در طول حکومت امارت اسلامی، میلیون‌ها افغان به کشور بازگشته‌اند که به کمک‌های مستمر نیاز دارند.
محترم وزیر امور مهاجرین از جامعه جهانی، از جمله جاپان، خواست تا پروژه‌های رفاهی را برای فراهم کردن فرصت‌های شغلی برای بازگشت‌کنندگان راه‌اندازی کنند.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۴۱
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با شماری از مجاهدین از ولایات شمال کشور، ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، در دفتر کارش، با شماری از مجاهدین از ولایت ‌های شمال کشور، در همراهی مولوی سید قاسم آغا ملاقات کرد.
در این ملاقات، مجاهدین و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۵:۱۷
Background image

اجساد 3 تن مهاجر افغان که در کشور ایتالیا به شهادت رسیده بودند به کابل انتقال یافت

اجساد سه تن از مهاجرین افغان که به تاریخ 11 جوزا که در یک حادثه دلخراش آتش‌ سوزی در کشور ایتالیا به طور غیرانسانی توسط یک تن اتباع پاکستانی به آتش کشیده شده بودند، به تاریخ های 5 و 6. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۵:۲۴
Background image

رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین: برگشت کننده گان کشور های همسایه در شرایط دشوار زندگی میکنند


نکات فوق را محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در دیدار که با آقای سایرل دالی اوگوبل، مسوول مدیریت معلومات کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در. . .

بازگشت به خبر