وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با والی ولایت دایکندی دیدار کرد

anwari_morr
یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۷
_

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مولوی تورجان، والی ولایت دایکندی در دفتر کارش دیدار کرد.
در این نشست که پیرامون رسیدگی به امور مهاجرین درآن ولایت گفتگو صورت گرفت، والی دایکندی گفت: تا اکنون نزدیک به ده هزار تن از هموطنان عودت‌کننده در آن ولایت ثبت شده‌ که برای برخی از آنان از سوی امارت اسلامی و نهادهای بین‌المللی کمک ‌های لازم صورت گرفته است.
مولوی تورجان همچنان در مورد رسیده گی به مشکلات عودت‌کننده گان در دایکندی، حمایت از مهاجرین نیازمند را پیشنهاد کرده افزود: برخی از کارهای مربوط به شهرک اختصاصی مهاجرین در آن ولایت پیش رفته و امید است که کارهای باقی‌مانده آن نیز تکمیل گردد.
در ادامه نشست، وی برخی از پیشنهادهای مربوط به آمریت امور مهاجرین دایکندی را با مقام محترم وزارت امور مهاجرین شریک ساخت.
محترم مولوی عبدالکبیر، والی ولایت دایکندی را خوش‌آمدید گفته و از تلاش‌های مسئولین امارت اسلامی در راستای حل مشکلات عودت‌کننده گان قدردانی نمود.
محترم وزیر امور مهاجرین، پیشنهادهای ولایت دایکندی را در بخش امور مهاجرین و عودت‌کنندگان مهم خوانده افزود: این پیشنهادها مورد بررسی قرار گرفته و برای حل آن‌ها تلاش صورت خواهد گرفت.
همچنان محترم مولوی عبدالکبیر یادآور شد که پیشنهادهای آمریت امور مهاجرین دایکندی را در برنامه‌های کاری خود شامل خواهد نمود.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر