وزیر امور مهاجرین با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد درامور پناهنده گان دیدار کرد

anwari_morr
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۲۰:۳۱
-

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان، دیدار کرد.
در این نشست که درباره مهاجرین و بازگشت‌کنندگان افغان بحث شد، آقای جمال گفت: گروه رهبری حل مشکلات مهاجرین افغان تلاش خود را برای جذب منابع مالی بیشتر آغاز کرده و در آینده نزدیک به افغانستان سفر خواهند کرد.
به گفته وی، علاوه بر نهاد های مسئول سازمان ملل، نهادهای بین‌المللی نیز در تلاش‌اند تا به مسائل مهاجرین افغان رسیدگی کنند و انتظار می‌رود که آقای بهرام صالح کمیشنرعالی سازمان ملل در امور مهاجرین به‌زودی برای ارزیابی وضعیت بازگشت ‌کنندگان افغان به کابل سفر کند.
آقای جمال همچنین با اشاره به ارائه کمک‌ها و فرصت ‌های شغلی برای بازگشت‌کنندگان، گفت: در شهرهای هرات و مزارشریف دو کارخانه بزرگ قالین بافی راه‌اندازی شده که صدها بازگشت‌کننده در آن‌ها فرصت ‌های شغلی خواهند یافت.
در ادامه نشست، ایشان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را درباره چند موضوع مهم مطرح کرد.
محترم مولوی عبدالکبیراز رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان استقبال کرده از کمک ‌های سازمان ملل در زمینه حمایت و ارائه خدمات به بازگشت‌کنندگان و مهاجرین قدردانی نموده افزود: صدها باب خیمه اهدایی کمیشنری عالی سازمان ملل متحد به مناطق دورافتاده ارسال شده و وزارت امور مهاجرین نیز اقلام و امکانات ضروری را به اردوگاه‌ها ( کمپ) های موقت منتقل کرده است.
محترم مولوی عبدالکبیر وضعیت بازگشت‌کنندگان در آن سوی مرزهای فرضی را نگران‌کننده خوانده گفت: هنوز برخی از مهاجرین افغان در اردوگاه‌های (کمپ) زاخیل و حمزه با مشکلات ثبت‌نام مواجه هستند و به خدمات دسترسی ندارند.
محترم وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان همچنین از تلاش‌های سازمان ملل در ایجاد فرصت‌های شغلی در کشور حمایت کرد و اعلام نمود که از سفر مسئولان نهادهای بین‌المللی در زمینه مهاجرین استقبال می‌کند.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۵۵
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 145 هزار و 37 دالر امریکایی میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و موسسه مدنی داد خواهی و توانمندی، امروز 26 سنبله، به امضا رسید.

به اساس تفاهم نامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۵۳
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با رییس اداره هلال احمر کشور قطر در افغانستان ملاقات نمود

محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با آقای بهاء علی النجومی رییس اداره هلال احمر کشور قطربرای افغانستان، دردفتر کارش ملاقات نمود.
دراین. . .
یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۵۱
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با رییس موسسه وارچایلد برای افغانستان دیدار نمود

محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با آقای لم جوردن رییس موسسه وارچایلد برای افغانستان، امروز 5 شنبه 26 سنبله، دردفتر کارش دیدار نمود.
در. . .

بازگشت به خبر