نشست هماهنگی با نهاد های  همکار بین المللی در سطح زون شمال، در ولایت بلخ  برگزار شد

anwari_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ - ۱۴:۳۱
-

الحاج خلیل الرحمن حقانی، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان و هیئت همراه وی، در جریان سفر کاری خود به ولایت بلخ، نشست هماهنگی را با نمایندگان نهاد های ملی و بین المللی برگزار کردند.
در این نشست که در سالن کنفرانس های مقام ولایت بلخ برگزار شد، معاون والی بلخ، روسای برخی ادارات سکتوری و رو سای امور مهاجرین برخی ولایات حضور داشتند.
سرپرست وزارت امور مهاجرین،  در این نشست برارایه کمک های زمستانی به خانواده های  برگشت کننده اجباری از پاکستان تاکید کرد.
محترم حقانی افزود، با بارش برف ممکن است راه ‌های برخی ولایات مسدود شود،  بنابراین باید از قبل از آن کمک ‌رسانی صورت گیرد.
وی تاکید کرد که ساخت خانه، ایجاد فرصت های شغلی و سایر خدمات اولیه باید به مهاجرین ارائه شود.
وزیر امور مهاجرین گفت، در غرور افغانی تکدی گری ایجاب نمیکند، به همین دلیل کمک باید در بدل کار ارایه شود.
حاجی نور الهادی معاون والی بلخ ابراز اطمینان کرد که برای رسیدگی به مشکلات عودت کنندگان کمیته هایی را در این ولایت و ولسوالی ها ایجاد کرده و به آنها امکانات داده است ، تا باشد رسیده گی بهتر به آنان شود.
در ادامه نمایندگان نهادها گزارش های کاری خود را ارائه و مشکلات خود را با وزیر در میان گذاشتند که از جانب سرپرست وزارت در حل آن به آنان اطمینان داده شد.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۴:۵۴
Background image

به ارزش صد ها هزار دالر؛ یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

 یک تفاهم نامه های همکاری به ارزش 8 صدو 57 هزار و 155 دالر امریکایی با موسسه بشری صلح سازان افغانستان در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه یاد شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۹:۲۳
Background image

سنگ تهداب فاز اول شهرک مهاجرین در ولایت هلمند گذاشته شد

سنگ تهداب شهرک مهاجرین طی یک سلسله مراسم در نزدیکی شاهراه قندهار – هرات در ولسوالی واشیر ولایت هلمند، با حضور مقامات بلند پایه امارت اسلامی و محلی آن ولایت بتاریخ 8 جوزا گذاشته شد.
مولو. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۲۲:۶
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم نامه های همکاری به ارزش یک صدو 20 هزار و 380 دالر امریکایی با موسسات د افغان پراختیایی و ایپک انترنشنل در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه. . .

بازگشت به خبر