معین مسلکی وزارت امور مهاجرین، به ادامه سفرش به ولایات جنوبی کشور به ولایت هلمند رفت

sadam_morr
جمعه ۱۴۰۳/۹/۹ - ۲۰:۵۰
-
الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در ادامه سفرش به ولایات جنوبی کشور، اینبار به ولایت هلمند سفرکرد.
آقای راشد در آن ولایت با مولوی محمد نبی حماس معاون والی ولایت هلمند دیدار داشته و روی موضوع مهاجرین وبرگشت کننده گان با وی صحبت نمود.
در اين ديدار وی که مولوی الله داد انقیادی رئیس مهاجرین هلمند نیز حضور داشت معاون والی هلمند از همکاری اش در رسیده گی به مشکلات بیجاشده ها و برگشت کننده گان به معین مسلکی وزارت اطمینان داد.

 

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۴:۵۶
Background image

یک تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش ۷ هزار و ۶۵۰ دالر امریکایی بین موسسه بازسازی و اجتماعی افغان و  وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه مذکور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۰:۳۱
Background image

به ارزش نزدیک به یک میلیون دالر؛ چهار تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

چهار تفاهم نامه همکاری به ارزش 966 هزار و 861 دالر امریکایی با موسسات آشیانه، هماهنگی کمک های بشری، همبستگی و مساعدت افغانستان نوین و توانمندی ماموریت زنان افغانستان در وزارت امور. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۱۱:۵۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با حضور شماری از مقامات امارت اسلامی با هیئتی از جماعت اسلامی کشور پاکستان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با حضورداشت شماری از مقامات امارت اسلامی، با هیئتی از جماعت اسلامی کشور پاکستان دیدار کرد.
در این دیدار که روابط کابل و اسلام. . .

بازگشت به خبر