معین مسلکی وزارت امور مهاجرین، به ادامه سفرش به ولایات جنوبی کشور به ولایت هلمند رفت

sadam_morr
جمعه ۱۴۰۳/۹/۹ - ۲۰:۵۰
-
الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در ادامه سفرش به ولایات جنوبی کشور، اینبار به ولایت هلمند سفرکرد.
آقای راشد در آن ولایت با مولوی محمد نبی حماس معاون والی ولایت هلمند دیدار داشته و روی موضوع مهاجرین وبرگشت کننده گان با وی صحبت نمود.
در اين ديدار وی که مولوی الله داد انقیادی رئیس مهاجرین هلمند نیز حضور داشت معاون والی هلمند از همکاری اش در رسیده گی به مشکلات بیجاشده ها و برگشت کننده گان به معین مسلکی وزارت اطمینان داد.

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۲:۱۷
Background image

دو تفاهم نامه در خصوص آموزش و مراقبت از اطفال بیجاشده و برگشت کننده در وزارت امور مهاجرین امضاء شد

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را باموسسات زنان برای زنان افغان و دافغان میرمنو دیووالی پرمختیایی به ارزش 622 هزار و 703 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۵۰
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین امضاء شد


به ارزش 498 هزار و 301 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه انجمن رفاه برای توسعه افغانستان(WADAN) امضا نمود.
بر اساس این تفاهم نامه عقد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۸:۵۷
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزار شد

بر ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، نشست تخنیکی با نماینده گان سازمان بین‌المللی مهاجرت به هدف بررسی وضعیت و مشکلات بیجاشده گان،. . .

بازگشت به خبر