معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین به منظور بررسی وضعیت عودت کنندگان و بیجاشده ها به ولایت ارزگان سفر نمود

sadam_morr
پنجشنبه ۱۳۹۸/۹/۷ - ۱۱:۳۱
عالمه
داکتر عالمه معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان روز دوشنبه 4 قوس سال روان جهت بررسی وضعیت عودت کنندگان و بیجاشدگان داخلی به ولایت ارزگان سفر نموده و با محمد شفیق اسدالله سعید والی آن ولایت و سایر مسئولین حکومت محلی دیدار و گفتگو نمود. در نخست والی ارزگان، معین امور پناهندگان و هیئت همراه اش را به ولایت ارزگان، خوش آمدید گفته گزارش کوتاهی از وضعیت مشکلات و چالش های بیجاشدگان و عودت کنندگان ارائه نمود. به گفتۀ وی در این اواخر از اثر جنگ های داخلی در حدود 9 هزار خانواده در ارزگان بیجا شده که تعدادی به کمک های زمستانی به گونه عاجل نیاز دارند. پدیده بیجاشدگی بر اثر جنگ های داخلی دوامدار، بیکاری، فقر و بیسوادی افزایش یافته است. آقای سعید پیشنهادات شان را درموارد همچون؛ کمک برای فامیل های عودت کنندگان، کمک های زمستانی برای بیجاشدگان نیازمند، مکلف ساختن نهاد های غیر دولتی جهت رسیدگی به وضعیت بیجاشدگان مطابق به تفاهمنامه ها و ایجاد شهرک مشخص و موقت به بیجاشدگان در حالت اضطراری به دکتور عالمه ارائه و توجه وزارت امور مهاجرین در موارد فوق تقاضا نمود. معین امور پناهندگان بیان داشت که به منظور حمایت از خانواده های بیجاشده و عودت کننده ارزگان در وزارت اقدامات جدی روی دست خواهد گرفت و تلاش خواهد نمود تا به زودترین فرصت کمک های زمستانی برای بیجاشدگان در آن ولایت صورت گیرد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر