سرپرست وزارت امور مهاجرین، با سفیر قطر دیدار نمود

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۲ - ۱۳:۵۳
-

الحاج خلیل الرحمن حقانی سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای سعید بن مبارک الخیارين، سفیر کشور قطر مقیم کابل در دفتر کارش دیدار کرد.

محترم حقانی سرپرست وزارت پس از خوش آمدید به وی در مورد مشکلات و نیازهای مهاجرین برگشت کننده صحبت کرد.

سرپرست وزارت از همکاری و کمک های همیشگی قطر با افغانستان قدردانی کرد و گفت: بدرفتاری کشورهای همسایه با مهاجرین ممکن است روند بازگشت را در آینده سرعت بخشد.

وی افزود، هرچند وزارت امور مهاجرین در تلاش است تا بر اساس برنامه خود به مشکلات آنان رسیدگی کند، اما در این راستا کمک کشورهای بشردو ستانه به ویژه کشور قطر نیز مورد نیاز است.

آقای الخیارين آمادگی قطر را برای ارائه کمک های همه جانبه به مهاجرین اعلام کرد و افزود که این درخواست ها را با دولت خود در میان گذاشته و تلاش های لازم را در این زمینه انجام خواهد داد.

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برای صدها خانواده بی‌ بضاعت عودت‌کننده، در ولایت قندهار کمک‌ مواد غذایی توزیع شد

از اثر تلاش های مداوم مقام محترم وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان بخاطر ارایه کمک های برای برگشت کننده گان کشور های همسایه، این بار برای صد ها خانواده برگشت کننده نیازمند در ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۲۷
Background image

از پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی در وزارت امور مهاجرین بزرگداشت بعمل آمد

به مناسبت پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی افغانستان، برنامه ویژه ختم قرآن کریم، پس از ادای نماز ظهر، در مسجد مقر وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با حضور معینان، رییسان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۹:۵۷
Background image

از اثر تلاش وزارت امور مهاجرین و عودت‌ کننده گان، در ولایت زابل برای صدها خانواده نیازمند برگشت کننده کمک‌ های غذایی توزیع شد

برنامه توزیع مواد غذایی برای صد ها خانواده نیازمند برگشت کننده در مرکز ولایت زابل (شهر قلات) با حضور مسئولان محلی آن ولایت و نماینده گان وزارت امور مهاجرین و عودت ‌کننده گان برگزار. . .

بازگشت به خبر