رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین: تغیر و تبدیل در اداره یک اصل است

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۴:۵۹
_
نکات فوق را محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در مراسم معرفی احسان الله رحیمی به صفت مدیر عمومی حاضری ریاست امور کارکنان، این وزارت بیان داشت.
رییس دفتر مقام وزارت از کارکرد مدیر قبلی حاضری ستایش نموده گفت: بخاطر شفافیت بیشتر در اجرای امور روزانه و کار به صورت منظم تر و بهتر تغیر و تبدیل در اداره یک اصل است.
محترم عرفان الله عباد رییس امور کارکنان نیز صحبت نموده برای مدیر جدید حاضری در انجام وظایف محوله موفقیت خواست.
در همین حال آقای رحیمی، از بهبود کار و فعالیت، شفافیت در اجرای وظیفه‌ محوله خویش مطابق به هدایت و در هماهنگی با سایر بخش‌ها با صداقت کامل تعهد سپرد.

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۲:۱۷
Background image

دو تفاهم نامه در خصوص آموزش و مراقبت از اطفال بیجاشده و برگشت کننده در وزارت امور مهاجرین امضاء شد

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را باموسسات زنان برای زنان افغان و دافغان میرمنو دیووالی پرمختیایی به ارزش 622 هزار و 703 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۵۰
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین امضاء شد


به ارزش 498 هزار و 301 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه انجمن رفاه برای توسعه افغانستان(WADAN) امضا نمود.
بر اساس این تفاهم نامه عقد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۸:۵۷
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزار شد

بر ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، نشست تخنیکی با نماینده گان سازمان بین‌المللی مهاجرت به هدف بررسی وضعیت و مشکلات بیجاشده گان،. . .

بازگشت به خبر