ده ها تن از کارمندان وزارت امور مهاجرین، سند فراغت برنامه آموزشی مدیریت را دریافت نمودند

anwari_morr
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۹:۱۴

53 تن از کارمندان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان پس از سپری کردن برنامه آموزشی مدیریت ارتباطات، مراسلات اداری، زبان انگلیسی، اساسات کمپیوتر و ایمیل که توسط آمریت ارتقای ظرفیت ریاست امور کارکنان راه اندازی شده بود اسناد فراغت دریافت کردند.
در محفلی که به این مناسبت در تالار کنفرانس های وزارت برگزار شده بود محترم شیخ کلیم الرحمن فانی معین مالی و اداری وزارت در صحبت هایش از فارغان برنامه های یاد شده خواست تا با استفاده اعظمی ازآن مصدر خدمت به کشور و مردم خویش گردند.
به همین ترتیب محترم مولوی محمد جان خدرخیل رییس دعوت وارشاد این وزارت نیز سخنرانی نموده براهمیت گسترش و معیاری بودن آموزش های نوین روز تاکید نمود.
در اخیر اسناد فراغت برای فارغان بخش های فوق توسط معین مالی واداری و رییسان امور کارکنان، دعوت و ارشاد و انسجام موسسات در امور مهاجرین توزیع شد.
 

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۱:۸
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با رییس ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری ملل متحد ملاقات نمود

محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین وعودت کننده گان، با آقای گلیت راجر  رییس دفاتر ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری سازمان ملل متحد ( OCHA ) ملاقات نمود.. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۱:۴۲
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد رسانیدن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۴:۳۲
Background image

ده ها خانواده برگشت کننده در کابل مساعدت شد

به ادامه مساعدت های زمستانی وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان به همکاری اشخاص خیر برای هزار خانواده مهاجر که قبلاآغاز شده بود ، این بار برای ۸۴ خانواده برگشت کننده  کشور پاکستان در. . .

بازگشت به خبر