جلسه کمیته اجرایی عودت کنندگان و بیجاشده ها تحت ریاست رئیس اجراییه برگزار شد

sadam_morr
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱۸ - ۹:۱۲
اجرائیه رئیس کورنیو بې‌ځایه شویو او اړمنو کورنیو ته د مرستو وېشلو حکم وکړ

دکتور عبدالله عبدالله رئیس اجراییه جمهوری اسلامی افغانستان دراین جلسه هدایت داد که به خانواده های بیجاشده و مستحق کمک صورت گیرد.

این جلسه روز سه شنبه 17 جدی سال روان در قصر سپیدار ریاست رییس اجراییه جمهوری اسلامی افغانستان با حضور نهاد های دخیل ملی و بین المللی برگزار شد.

سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در این نشست گفت که برنامه ها و پالیسی های متعددی را در رابطه به جلوگیری از مهاجرت های غیرقانونی شهروندان و مدیریت مهاجرین در بیرون از کشور اجرا نموده که در اثر آن مشکلات مهاجرین کاهش یافته است.

نامبرده علاوه کرد؛ در حال حاضر توزیع زمین بر اساس فرمان جدید ریاست جمهوری در ولایت هرات آغاز گردیده اما این روند در ولسوالی شکر دره ولایت کابل به دلیل مخالفت مردم در برابر ایجاد شهرک مهاجرین به تاخیر افتاده بود اما به زودی پس از حل موضوع روند توزیع زمین آغاز می گردد.

وزیر امور مهاجرین افزود که با سازمان بین  المللی مهاجرت به توافق رسیده تا ضرورتهای اولیه مهاجرین را مشخص و فعالیتهای خود را در رسانیدن مساعدتهای بشری و فرصتهای کاری برای انها بیشتر سازد، تاجلوی مهاجرتهای غیر قانونی گرفته شود و مشکلات خانواده های بیجاشده نیز به پایان برسد.

همچنان بلخی اظهار داشت که وزارت با همکاری برخی ادارات بین المللی به یک تعداد خانواده های نیازمند کمک زمستانی تهیه نموده است.

رئیس اجرائیه جمهوری اسلامی افغانستان گفت که برای رسیدگی به مشکلات مهاجرین از هر فرصتی مهیا شده استفاده صورت گیرد و از نهاد های همکار بین المللی که در این زمینه کمک نموده اند، قدر دانی نمود.

رئیس اجرائیه به وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان وظیفه سپرد تا با همکاری وزارت انکشاف دهات و اداره حلال احمرافغانی به خانواده های نیازمند کمک زمستانی را توزیع نماید.

همچنان داکتر عبدالله عبدالله به وزارت مالیه هدایت داد تاطی مراحل اداری یک تعداد خیمه های مساعدتی یکی از موسسات کشور عربستان سعود ی را که در حال حاضر در گمرک است، تسریع بخشد، تا خیمه های مذکور به خانواده های نیازمند توزیع گردد.

 

 

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

برای ده ها خانواده در شهر کابل کمک خوراکی توزیع شد

برای 60 خانواده برگشت کننده در محل قلعه زمان خان از مربوطات ناحیه نهم شهر کابل کمک خوراکی بتاریخ 26حوت توزیع شد.
برای هر خانواده 12 قلم مواد خوراکی و غیر خوراکی که شامل یک بوجی آرد،  ۲. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۰:۴۹
Background image

نشستی هماهنگی در خصوص رسیده گی به بیجاشده گان جدید در ریاست مهاجرین ولایت کابل برگزارشد

نشستی به هدف رسیده گی به خانواده های که جدیداً از اثر حملات اخیر کشور پاکستان در شهر کابل بیجاشده اند بر ریاست محترم مولوی دین محمد حقبین رییس امور مهاجرین و عودت کننده گان با نمایند. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۳۰
Background image

برای بیش از 100 خانواده بیجاشده جدید در ولایت ننگرهارمدد رسانی صورت گرفت

محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفترمقام محترم وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در راس هیاتی که به ولایت ننگرهار سفر داشت بعد از بررسی وضعیت 140 خانواده که جدیدً از اثر جنگ ها. . .

بازگشت به خبر