برنامه آموزشی تحت عنوان مهاجرت، فنون مذاکره و دیپلوماسی در وزارت امور مهاجرین دایر شد

sadam_morr
شنبه ۱۴۰۱/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
-

در این برنامه آموزشی که روز شنبه 21 عقرب در مقر وزارت آغاز گردید در مدت دو روز به اشتراک کنندگان آن فنون مذاکره و دیپلوماسی جهت مدیریت روند مهاجرت تدریس می گردد.

مولوی سردار شیرزاد، رئیس رسیدگی به وضعیت بیجاشده های داخلی وزارت که در محفل افتتاحیه این برنامه سخنرانی می کرد، برگزاری همچون برنامه های آموزشی را برای رسیدگی بهتر به امور مهاجران افغان موثر دانست و از اشتراک کنندگان خواست که به صورت جدی این برنامه آموزشی را تعقیب کنند.

برنامه آموزشی متذکره با همکاری مشترک ریاست منابع بشری وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان و بخش حقوق و علوم سیاسی پوهنتون جهان تدویر یافته است.

-

 

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۰:۳۰
Background image

نزدیک به ۱۰۰ خانواده برگشت کننده در شهر کابل کمک دریافت نمودند

به ادامه تلاش های محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در خصوص کمک برای مهاجرین برگشت کننده به همکاری اشخاص خیر که قبلا آغاز شده بود، ۹۶ خانواده برگشت کننده کشور. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۱:۸
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با رییس ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری ملل متحد ملاقات نمود

محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین وعودت کننده گان، با آقای گلیت راجر  رییس دفاتر ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری سازمان ملل متحد ( OCHA ) ملاقات نمود.. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۱:۴۲
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد رسانیدن. . .

بازگشت به خبر