وزیر امور مهاجرین، با مسوولان امور مهاجرین سه ولایت کشور دیدار نمود

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۲ - ۹:۴۰
-
الحاج خلیل الرحمن حقانی، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با آقایان، عبدالله ریاض رییس امورمهاجرین ولایت نیمروز، مولوی حمد الله شهید زاده آمر امور مهاجرین ولایت کاپیسا و مولوی شهاب الدین ثاقب، آمر امور مهاجرین ولایت نورستان در دفتر کارش دیدار کرد.
در این نشست مسوولان امور مهاجرین ولایات یاد شده دست آورد ها و مشکلات شان را با محترم حقانی در میان گذاشتند.
وزیر امور مهاجرین با تاکید برحل مشکلات آنان هدایات لازم را در زمینه به مسئولین سپرده بر شفافیت در مساعدت، تسهیل خدمات و هماهنگی بیشتر خواهان توجه آنها شد و از ارایه کمک های بشری در آینده به آنان اطمینان داد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۳۲
Background image

یک تفاهم ‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه مرکز تعلیمی زنان افغان به ارزش 537 هزار و 855 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
به اساس تفاهم نامه که عقد گردید موسسه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۲۷
Background image

برنامه ساده‌سازی پروسه ‌های اداری در وزارت امور مهاجرین برگزارشد


برنامه ای‌ به منظور ساده‌سازی پروسه‌ های اداری با حضور نمایندگان ریاست محترم عمومی اداره امور ا.ا.ا، شماری از روسا و آمرین در تالار کنفرانس های وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان ،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۱۴:۳
Background image

پنج تفاهم ‌نامه به ارزش بیش از 5 میلیون دالر، در راستای تقویت همکاری‌ و ارتقاء خدمات به مهاجرین با نهادهای مختلف در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

به ارزش 5 میلیون و 299 هزار و 626 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان پنج تفاهم نامه های همکاری را با موسسات اطفال متاثراز جنگ، خدمات اجتماعی زنان، انکشافی و اجتماعی رازی،. . .

بازگشت به خبر