فعالان مدنی در سویدن خواستار توقف بازگشت مهاجران افغان شدند

anwari_morr
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۴ - ۱۴:۸
__________

نمایندگان شماری ازسازمان‌های جامعه مدنی و نهادهای بشری در سویدن در گفتگوی مجازی با وفی الله کاکر، معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان به روز یک شنبه، 23 جوزای سال روان خورشیدی، خواستار یافتن راه حل برای توقف بازگشت اجباری مهاجران افغان از سویدن شدند.

آنان با ابراز نگرانی از افزایش گسترش کرونا و ناامنی ها در افغانستان، زمینه برگشت مهاجران را مناسب ندانسته و از وزارت امور مهاجرین خواست که در مذاکرات اش با مسئولان حکومت سویدن مانع برگشت مهاجران افغان از آن کشور شوند.

در همین حال معین امور پناهندگان از اعلامیه مشترک افغانستان و اتحادیه اروپا و تفاهمنامه دوجانبه با کشور سویدن یادآوری کرده بیان کرد که بر اساس این اسناد مشترک، قشر آسیب پذیر مهاجران که شامل اطفال، زنان، افراد مریض و مسن هستند از اخراج اجباری مصئون اند و همچنان تفریق خانواده ها دراین اسناد امضا شده ممنوع اعلام شده است.

همچنان آقای کاکر از همدلی جامعه مدنی و نهادهای بشری سویدن با مهاجران افغان ابراز قدردانی کرد.

 

 

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۲ - ۱۰:۴۹
Background image

هزاران جریب زمین جهت ایجاد شهرک در ولایت فراه، به وزارت امور مهاجرین انتقال شد

به مساحت 5 هزار و 500 جریب زمین در ولسوالی شیب کوه ولایت فراه جهت ایجاد شهرک برای مهاجرین از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان انتقال شد.
موضوع. . .
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۲۲:۵۳
Background image

گارگاه معلوماتی چگونگی استفاده از بالون های ضد حریق، در وزارت امور مهاجرین برگزارشد

کارگاه یک روزه معلوماتی تحت نام (چگونگی استفاده از بالون های ضد حریق) با همکاری ریاست رسیده گی به حوادث و اطفایه وزارت امور داخله، برای شماری از کارمندان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده. . .
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ - ۱۲:۵۳
Background image

کارگاه آموزشی مدیریت زمان، در وزارت امور مهاجرین برگزارشد

کارگاه آموزشی دو روزه تحت عنوان (مدیریت زمان) برای روسا مرکزی و آمرین مستقل وزارت امورمهاجرین و عودت کننده گان با همکاری انستتیوت خدمات ملکی اداره اصلاحات اداری ریاست عمومی اداره امور. . .

بازگشت به خبر