وزیر امور مهاجرین، با نماینده ویژه اتحادیه اروپا برای افغانستان و هیئت همراهش دیدار کرد

anwari_morr
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۱:۳
_

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با آقای جیلس برتران، نماینده ویژه اتحادیه اروپا برای افغانستان و هیئت همراهش دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار آقای برتران، کاردار (شارژ دافیر) اتحادیه اروپا در کابل و مسئولان کمک‌های بشردوستانه نیز حضور داشتند، در مورد ارائه کمک به بازگشت ‌کنندگان افغان و مسائل اخیر منطقه‌ای بحث و تبادل نظر شد.
آقای جیلس برتران گفت: اتحادیه اروپا امسال نزدیک ۵۰ میلیون یورو برای بازگشت ‌کنندگان افغان اختصاص داده است که توسط ادارات سازمان ملل و سازمان‌های غیردولتی به مصرف خواهد رسید.
وی به ادامه کار اتحادیه اروپا در افغانستان اشاره کرده افزود: کشورهای اروپایی در پاسخ به نیازهای افغان‌ها، کمک‌های خود را افزایش داده‌اند.
آقای برتران درگیری‌های اخیر بین افغانستان و پاکستان را نگران‌کننده توصیف کرده افزود: چنین مسائلی بر وضعیت انسانی تأثیر می‌گذارد و باعث ایجاد مشکلاتی برای بازگشت‌کنندگان شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه امارت اسلامی با وجود مشکلات اقتصادی متعدد توانسته است جریان بازگشت کنندگان را به خوبی مدیریت کند، افزود: امسال، اتحادیه اروپا ۱۳۸ میلیون یورو برای تأمین نیازهای اولیه در افغانستان اختصاص داده است.
آقای جیلس اظهار داشت که کابل و اسلام آباد باید مشکلات خود را از طریق گفتگو حل کنند.
محترم مولوی عبدالکبیر از نماینده ویژه اتحادیه اروپا برای افغانستان و هیئت همراهش استقبال کرده و برای آقای جیلس  برتران در سمت جدیدش آرزوی موفقیت کرد.
محترم وزیر امور مهاجرین از اتحادیه اروپا به خاطر کمک‌های بشردوستانه‌اش به افغان‌ها تشکری کرده افزود: امارت اسلامی مشتاق گسترش روابط با اتحادیه اروپا و کشورهای اروپایی است.
محترم مولوی عبدالکبیر با اشاره به نیاز به کمک‌های بشردوستانه به دلیل تغییرات اقلیمی و هجوم مهاجرین در افغانستان، تأکید کرد که جهان نباید کمک‌های بشردوستانه را سیاسی کند.
 در پایان ، محترم وزیر امور مهاجرین یاد آوری نمود که امارت اسلامی به دنبال روابط مثبت با منطقه و جهان است.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۵:۱۷
Background image

اجساد 3 تن مهاجر افغان که در کشور ایتالیا به شهادت رسیده بودند به کابل انتقال یافت

اجساد سه تن از مهاجرین افغان که به تاریخ 11 جوزا که در یک حادثه دلخراش آتش‌ سوزی در کشور ایتالیا به طور غیرانسانی توسط یک تن اتباع پاکستانی به آتش کشیده شده بودند، به تاریخ های 5 و 6. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۵:۲۴
Background image

رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین: برگشت کننده گان کشور های همسایه در شرایط دشوار زندگی میکنند


نکات فوق را محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در دیدار که با آقای سایرل دالی اوگوبل، مسوول مدیریت معلومات کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۳:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، با رییسان امور مهاجرین ولایات پکتیا، لوگر، زابل و پکتیکا دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت ‌کننده گان، با رییسان امور مهاجرین و عودت کننده گان ولایات پکتیا، لوگر، زابل و پکتیکا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این نشست که پیرامون حل. . .

بازگشت به خبر