وزیر امور مهاجرین با فرمانده امنیه شهر کابل دیدار کرد

anwari_morr
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۲:۴۱
-

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با ملا ولی جان حمزه فرمانده امنیه شهر کابل دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد تقویت امنیت شهر کابل بحث و گفتگو شد، محترم حمزه گفت: رهبری خوب رهبران امارت اسلامی و فداکاری های مجاهدین باعث ثبات و امنیت افغانستان شده است.
وی گفت: امسال، آمار رویدادهای جنایی در کابل نسبت به جمعیت بسیار پایین بوده و با گذشته قابل مقایسه نیست، اداره نظامی امارت اسلامی در کابل با همکاری مردم کارهای خود را پیش می‌برد و در هر حوزه، در کنار نیرو های پولیس، مردم زیادی در حفظ امنیت نقش دارند.
محترم مولوی عبدالکبیر از تلاش‌های مجاهدین در تأمین امنیت امارت اسلامی ستایش کرده افزود: نهادهای نظامی علاوه بر وظایف خودشان، خدمات قابل توجهی را برای هموطنان عودت‌کننده انجام داده‌اند.
محترم وزیر مهاجرین افزود: خوشبختانه اکنون هر منطقه افغانستان به تعداد کافی مجاهدین دارد و بیست سال گذشته ثابت کرده است که صفوف امارت اسلامی از هر زمان دیگری قوی‌تر است و قطعاً دشمن را شکست خواهد داد.
به گفته محترم مولوی عبدالکبیر، از آنجایی که مسائل قومی و سمتی در امارت اسلامی جایی ندارد، نظام اسلامی راه خوبی برای ارائه خدمات بهتر به هموطنان است.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۰:۱۰
Background image

رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین به ولایت کندز سفر نموده و از آمریت سرحدی ریاست امور مهاجرین آن ولایت بازدید بعمل آورد

محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان به هدف بررسی وضعیت کاری، نحوه ارائه خدمات، روند فعالیت ‌های مربوط به مهاجرین برگشت کننده و بررسی فعالیت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۸:۳
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، محترم مولوی عبدالکبیر، در کابل با آقای ایریک مارکلی، رئیس دفتر همکاری‌های انکشافی کشور سوئیس در افغانستان، و آقای عرفات جمال، رئیس دفتر کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) برای افغانستان، دیدار کرد

در آغاز این نشست، آقای ایریک مارکلی از فعالیت‌های دفتر همکاری‌های انکشافی سوئیس در افغانستان ابراز خرسندی کرد و گفت که حکومت سوئیس همکاری نزدیک با مردم افغانستان و حضور در این کشور به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۲:۵۰
Background image

یک تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 4 میلیون دالر در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

امروز 2 شنبه 6 میزان سال روان، وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با انجمن مهاجرین دنمارک تفاهم نامه همکاری را به امضا رسانید.
به اساس عقد این تفاهم نامه که به ارزش 3 میلیون 926 هزار و. . .

بازگشت به خبر