وزیرامورمهاجرین وعودت کنند گان کشور: عراقچی ناسنجیده سخن گفت

sadam_morr
یکشنبه ۱۳۹۸/۲/۲۲ - ۹:۵۴
خبر

سیدحسین عالمی بلخی وزیر مهاجرین افغانستان می‌گوید، سخنان اخیر عباس عراقچی معاون وزارت خارجه ایران مبتنی بر احتمالات، ناسنجیده، تحریک کننده و برای مهاجرین افغانستان در ایران نگران کننده و در تضاد با تعهدات بین‌المللی بود.
وزیر مهاجرین افغانستان می‌گوید اقشار مختلف جامعهٔ ایران به عراقچی جواب منفی داده و از مهاجرین افعانستان حمایت کردند.
آقای بلخی می‌گوید اگرچه عباس عراقچی پیرامون اظهاراتش توضیحاتی ارائه کرد اما نتوانست قناعت افکارعامه جامعهٔ ایران را فراهم نماید.
اخیراً عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه ایران گفته بود اگر تحریم‌ها تشدید شود ممکن است از مهاجرین افغانستان بخواهیم ایران را ترک کنند.
خبر- تصویر برگرفته شده از :((iran international ايران اينترنشنال))

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۵ - ۱۹:۴۷
Background image

وزیر امور مهاجرین: بخش اعظم بودجه پروژه‌ها باید برای رسیدگی به نیازمندان مصرف شود، نه مصارف اداری

در نشستی که نورالرحمن اخلاقی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با خانم استریت ای سلیتتین رئیس کمیته مهاجرت ناروی(NRC) داشتند، تاکید شد که باید بخش اعظم بودجه پروژه ها برای رسیدگی به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۵ - ۱۵:۳۴
Background image

وزیر امور مهاجرین با نماینده خاص دولت آلمان برای افغانستان و پاکستان دیدار کرد

نورالرحمن اخلاقی وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با آقای جاسپروئیک نماینده ویژه دولت آلمان برای افغانستان و پاکستان ملاقات و روی ادامه همکاری های آن کشور در عرصه مدیریت و رسیدگی به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۵ - ۱۳:۰
Background image

طی هفته گذشته به بیش از 15 هزار خانواده کمک رسانی شد 

در یک هفته گذشته(24سرطان تا 3 اسد) به 15 هزار و 215 خانواده در هماهنگی با وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان، مساعدت صورت گرفت که شامل مواد خوراکه، پول نقد، پوشاک، وسایل منزل و بسته‌های. . .

بازگشت به خبر