وزارت امور مهاجرین و مرکز بین المللی انکشاف پالیسی های مهاجرت، روی ظرفیت سازی موثر در وزارت کار می کنند

sadam_morr
یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۸:۵۱
آی. سی. ام. پی. دی
در ملاقات که نور رحمن اخلاقی سرپرست و نامزد وزیر وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان با مارتاین پلوم رئیس بخش مهاجرت و همکاری های دفتر بین المللی انکشاف پالیسی مهاجرت(آی. سی. ام. پی. دی) داشت در رابطه به ظرفیت سازی های تخصصی در وزارت صحبت شد.
دراین دیدار که شنبه 26 میزان سال روان در مقر وزارت صورت گرفت، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان ضمن سپاسگزاری از همکاری های دفتر (آی. سی. ام. پی. دی) در افغانستان ظرفیت سازی را یکی از نیازمندی های اساسی اداره اش عنوان کرد. وی از جانب مقابل خواست که در زمینه تخصصی سازی کارمندان از طریق اعزام آنان به بیرون از کشور یا ایجاد یک مرکز تخصصی آموزش های مهاجرت در داخل وزارت، همکاری داشته باشد.
در همین حال آقای اخلاقی از آغاز کار روی نهایی سازی پالیسی جامع مهاجرت خبر داده همکاری های اداره (آی. سی. ام. پی. دی) را در زمینه بازنگری که لازم است در آن زمینه صورت گیرد، در خواست نمود.
آقای پلوم ضمن اعلام همکاری در بخش های مطالبه شده، طرح وزارت امور مهاجرین را از بهر راه اندازی یک مرکز تخصصی مهاجرت استقبال کرده تعهد داد که با استفاده از تجارب مشابه در ترکیه و .... ‌IPMCD در زمینه همکاری خواهد کرد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برای صدها خانواده بی‌ بضاعت عودت‌کننده، در ولایت قندهار کمک‌ مواد غذایی توزیع شد

از اثر تلاش های مداوم مقام محترم وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان بخاطر ارایه کمک های برای برگشت کننده گان کشور های همسایه، این بار برای صد ها خانواده برگشت کننده نیازمند در ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۲۷
Background image

از پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی در وزارت امور مهاجرین بزرگداشت بعمل آمد

به مناسبت پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی افغانستان، برنامه ویژه ختم قرآن کریم، پس از ادای نماز ظهر، در مسجد مقر وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با حضور معینان، رییسان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۹:۵۷
Background image

از اثر تلاش وزارت امور مهاجرین و عودت‌ کننده گان، در ولایت زابل برای صدها خانواده نیازمند برگشت کننده کمک‌ های غذایی توزیع شد

برنامه توزیع مواد غذایی برای صد ها خانواده نیازمند برگشت کننده در مرکز ولایت زابل (شهر قلات) با حضور مسئولان محلی آن ولایت و نماینده گان وزارت امور مهاجرین و عودت ‌کننده گان برگزار. . .

بازگشت به خبر