نشستی در رابطه به لایحه گروپ کاری دریافت راه حل های دایمی در وزارت امور مهاجرین برگزارشد

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۲ - ۱۲:۳۹
-
بر ریاست مولوی محمد جان خدر خیل، سرپرست معینیت مسلکی و رییس دفتر مقام وزارت نشستی در رابطه به لایحه گروپ کاری دریافت راه حل های دایمی بیجاشده گان و برگشت کننده گان با حضور روسای پلان وپالیسی رسیده گی به وضعیت بیجاشده گان داخلی و دریافت راه حل های دایمی برگزارشد.
مولوی شمال خان مصلح رییس دریافت راه حل ها ی دایمی در این نشست در رابطه به اهمیت موضوع صحبت کرده افزود: که هدف آن موثریت در پیشبرد امور برای رسیدن به هدف نهایی این وزارت می باشد.
اشتراک کنندگان نشست به ارائه دیدگاه‌ها و نظریات پرداخته فیصله نمودند که با مرور بر اسناد در نشست بعدی لایحه کاری بعد از تاید به کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان ارسال خواهد شد.

تازه ترین خبر

جمعه ۱۴۰۴/۱/۲۹ - ۸:۳۲
Background image

معین وزارت امور مهاجرین با وزیر خارجه و مشاور نخست وزیر پاکستان دیدار نمود

شیخ کلیم الرحمن فانی معین مالی واداری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در سفرش به کشور پاکستان با وزیر امور خارجه و مشاور نخست وزیر و سایر مقامات بلندپایه آنکشور ، بتاریخ ۲۸ حمل د.. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱/۲۹ - ۸:۳۲
Background image

معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین با مقامات وزارت داخله کشور پاکستان ملاقات نمود

شیخ کلیم الرحمن فانی معین مالی واداری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در ادامه دیدار هایش با مقامات کشور پاکستان،  با معین و سایر مقامات عالی رتبه نظامی وزارت امور داخله پاکستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۲۰:۱۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین به کشور پاکستان رفت

شیخ کلیم الرحمن فانی معین مالی واداری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در ترکیب هیأت عالیرتبه دولتی که رهبری آن را نورالدین عزیزی وزیر صنعت وتجارت بعهده دارد، به تاریخ ۲۷ حمل. . .

بازگشت به خبر