سفیر افغانستان مقیم کشور امارات متحده عربی با معین مالی واداری وزارت امور مهاجرین دیدار نمود

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۳ - ۲۰:۲۳
_

مولوی بدرالدین حقانی سفیرافغانستان مقیم در کشور امارات متحده عربی، با شیخ کلیم الرحمن فانی معین مالی واداری وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در مقراین وزارت دیدار نمود.
در این نشست در مورد وضعیت مهاجرین در پاکستان و ایران، توسعه روابط افغانستان و امارات متحده عربی و راه های جذب کمک برای مهاجرین بحث و تبادل نظر شد.
محترم فانی در سخنان خود در مورد مشکلات مهاجرین و خدمات ارائه شده توسط وزارت برای عودت کنندگان اطلاعاتی را به آقای حقانی ارائه کرد.
معین مالی واداری وزارت تاکید کرد که همکاری های منطقه ای برای راه حل های پایدار ضروری است.
سفیر افغانستان در امارات متحده عربی ابراز اطمینان کرد که تلاش های دیپلماتیک خود را برای بهبود وضعیت مهاجرین و جلب حمایت نهاد های بین المللی خواهد کرد.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۱:۸
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با رییس ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری ملل متحد ملاقات نمود

محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین وعودت کننده گان، با آقای گلیت راجر  رییس دفاتر ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری سازمان ملل متحد ( OCHA ) ملاقات نمود.. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۱:۴۲
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد رسانیدن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۴:۳۲
Background image

ده ها خانواده برگشت کننده در کابل مساعدت شد

به ادامه مساعدت های زمستانی وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان به همکاری اشخاص خیر برای هزار خانواده مهاجر که قبلاآغاز شده بود ، این بار برای ۸۴ خانواده برگشت کننده  کشور پاکستان در. . .

بازگشت به خبر