سرپرست و نامزد وزیر وزارت امور مهاجرین و عودت کننده‌گان با سفیر ناروی در کابل دیدار کرد.

sadam_morr
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۱ - ۸:۴۱
_
 
نورالرحمن اخلاقی سرپرست و نامزد وزیر وزارت امور مهاجرین وعودت کننده‌گان با اولی اندریس لندمن، سفیر ناروی در کابل دیدار کرد.
در این نشست در رابطه به وضعیت مهاجران افغان در آن کشور، هماهنگی بیشتر به منظور مدیریت وضعیت مهاجران و تاثیرگزاری روند صلح روی مهاجرت افغان‌ها بحث و گفتگو نمودند.
سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کننده‌گان، از میزبانی و رسیده‌گی به مهاجرین که در کشور ناروی زیست دارند اظهار سپاس و امتنان نموده در ادامه از بازنگری تفاهم‌نامه مشترک با ناروی روی مدیریت مهاجران توسط دولت افغانستان، خواهان بلند رفتن سطح هماهنگی‌ها میان دو جانب روی مدیریت مهاجران شد.
آقای اخلاقی از کشور ناروی خواست که به موضوع حقوق بشری مهاجران و وضعیت امنیتی کشور در موقع بررسی درخواست پناهنده‌گی افغان‌ها توجه داشته باشد. وی پیش بینی‌ها و آماده‌گی‌های اداراه‌اش را در صورت تحقق و عدم تحقق صلح در کشور اعلام نموده افزود: " تحقق صلح می‌تواند یک آینده خوب را برای مهاجران و بیجاشده‌های داخلی کشور رقم بزند، عدم تحقق صلح و عدم رسیده‌گی مطلوب به بازگشت کننده‌گان می‌تواند یک بحران دیگر مهاجرت افغان‌ها به سوی اروپا را خلق کند که نیاز به توجه جدی جامعه جهانی را دارد."
در همین‌حال سفیر ناروی در کشور خبر داد که این کشور تعهدات‌اش را به عنوان یکی از کشورهای حامی افغانستان در نشست جنوا اعلام خواهد کرد و همچنان برای تحقق صلح در افغانستان تلاش می‌کند. وی یادآور شد که دولت ناروی در زمینه ارایه خدمات به بازگشت کننده‌گان افغان متعهد است.
این نشست در حالی‌ صورت گرفت که در حدود ۱۶هزار افغان در آن کشور مهاجر است.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۳۳
Background image

نشست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد برگزار شد

نشستی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) و برنامه انکشافی سازمان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۳۲
Background image

یک تفاهم ‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه مرکز تعلیمی زنان افغان به ارزش 537 هزار و 855 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
به اساس تفاهم نامه که عقد گردید موسسه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۲۷
Background image

برنامه ساده‌سازی پروسه ‌های اداری در وزارت امور مهاجرین برگزارشد


برنامه ای‌ به منظور ساده‌سازی پروسه‌ های اداری با حضور نمایندگان ریاست محترم عمومی اداره امور ا.ا.ا، شماری از روسا و آمرین در تالار کنفرانس های وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان ،. . .

بازگشت به خبر