سرپرست وزارت، با یکتن از بازرگانان کشور ترکیه و نماینده مهاجرین افغان در آنکشوردیدار نمود

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۱ - ۱۲:۴۴
-

الحاج خلیل الرحمن حقانی، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقایان عزت الله سادات نماینده مهاجرین افغان در کشور ترکیه و فتح یکتن از بازرگانان آن کشور، در دفتر کارش دیدار نمود.

محترم حقانی بعد از خوش آمدید به آنان خطاب فرمود: کشور ما طی سال های اخیر مشکلات زیادی را سپری نموده با روی کار آمدن امارت اسلامی زمینه  مساعد شده است تا رو به انشکاف و ترقی قدم برداریم و ما از آنانیکه در کشور سرمایه گذاری نمایند حمایت خواهیم نمود.

آقای سادات از تامین فضای امن در سراسر کشور خرسندی نموده، مشکلات مهاجرین افغان در کشور ترکیه را با سرپرست وزارت شریک ساخت.

سرپرست وزارت در حل مشکلات آنان در آینده به آقای سادات اطمینان داد.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۱:۸
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با رییس ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری ملل متحد ملاقات نمود

محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین وعودت کننده گان، با آقای گلیت راجر  رییس دفاتر ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری سازمان ملل متحد ( OCHA ) ملاقات نمود.. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۱:۴۲
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد رسانیدن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۴:۳۲
Background image

ده ها خانواده برگشت کننده در کابل مساعدت شد

به ادامه مساعدت های زمستانی وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان به همکاری اشخاص خیر برای هزار خانواده مهاجر که قبلاآغاز شده بود ، این بار برای ۸۴ خانواده برگشت کننده  کشور پاکستان در. . .

بازگشت به خبر