دوتفاهمنامه همکاری برای حمایت حقوقی از خانواده های بیجاشده وعودت کننده در وزارت امور مهاجرین امضا شد

sadam_morr
دوشنبه ۱۳۹۸/۴/۱۰ - ۱۰:۱۲
..

این تفاهمنامه ها که ارزش مجموعی آن 40 میلیون و 318 هزار و 365 افغانی می گردد، میان وزارت امور مهاجرین وعودت کنندگان و موسسه زنان برای زنان(WAWO) در رابطه به تطبیق پروژه نظارت و حمایت حقوقی از خانواده های بیجاشده و عودت کننده در 13 ولایت کشور به امضا رسید.

این تفاهمنامه ها روز یکشنبه 9 سرطان سال روان توسط غلام مرتضی رسولی رئیس حمایت حقوقی وزارت امور مهاجرین وعودت کنندگان و ناجیه نسیم رئیس اجرایی موسسه یادشده به امضا رسید.

نظارت و حمایت حقوقی بیجاشدگان ناشی از جنگ، نظارت و حمایت حقوقی در مرحله بعد از اضطرار، نظارت در مرحله بعد از برگشت به محل اصلی، نظارت عودت کنندگان در کمتر از یک ماه بعد از بازگشت، شناسایی قضایای افراد دارای نیازمندی خاص و ارجاع آن به دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و سایر امداد رسانان جهت رسیدگی و ارایه خدمات لازم از جمله فعالیت های است که بر اساس تفاهمنامه امضا شده، موسسه زنان برای زنان در مدت یکسال انجام می دهد و بعد از ختم پروژه به وزارت امور مهاجرین گزارش ارایه میدهد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۵:۲
Background image

با همکاری و ابتکار وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده گان، به صد ها خانواده برگشت کننده در ولایت پروان توزیع کمک ‌های غذایی صورت گرفت

در برنامه‌ای که به ‌منظور توزیع این کمک ‌ها در شهر چاریکار مرکز ولایت پروان، برگزار شده بود، شیخ عزیزالرحمن منصور، والی آن ولایت و نماینده گان وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده گان حضور. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۵
Background image

به ارزش نزدیک به 4 میلیون دالر، در خصوص کمک های بشری، وزارت امور مهاجرین چهار تفاهم نامه را به امضا رسانید

چهار تفاهم ‌نامه های همکاری میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و مؤسسات منسجم مشارکت کمک های بشری، تیری دیس هوم،  ولت هنگر هلفی و اجتماعی و حرفوی هیواد به امضا رسید.
این تفاهم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۱:۱۰
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با نماینده اتحادیه اروپا در افغانستان، دیدار تعارفی نمود

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای نیکولا بیلومو، نماینده اتحادیه اروپا برای افغانستان، دیدار تعارفی نمود.
در این دیدار، درباره ارائه کمک ‌ها به افغان‌. . .

بازگشت به خبر