جلسه گزراش گیری و بررسی مشکلات موسسات مقیم حوزه شمال شرق برگزار شد

sadam_morr
پنجشنبه ۱۳۹۸/۴/۱۳ - ۹:۵۵
مهر خدا صبار

دراین نشست مشکلات فراروی موسسات بین‌المللی مقیم در حوزه شمال شرق و وضعیت بیجاشدگان ولایت تخار به بحث و بررسی گرفته شد.

این نشست روز چهارشنبه 12 سرطان سال روان در شهر فیض آباد تحت ریاست مهرخدا صبار سرپرست معینیت پالیسی وپلان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان که به بدخشان سفر نموده است، برگزار شد و مسئولین تمام موسسات بین‌المللی که در حوزه شمال شرق کار می نمایند حضور داشتند.

مسؤولان موسسات بین‌المللی مراجعه کسانی را که تحت نام نماینده بیجاشده ها، عرایض چندین خانواده حمل می نمایند یکی از چالش های کمک رسانی عنوان کرد. 
به گفته آنان 850 خانواده در پی درگیری های اخیر در تخار بیجاشده اند که به نیازمندی اولیه 800 خانواده رسیدگی صورت گرفته و وضعیت تحت کنترول است.

سرپرست معینیت پالیسی وپلان وزارت امور مهاجرین ضمن سپاسگذاری از کارکرد های موسسات در امر رسیدگی به بیجاشدگان، اشاره نمود که در صورت ادامه جنگ تعداد بیجاشدگان تخار افزایش خواهد یافت. همچنین بیان نمود که بر اساس طرزالعمل توزیع کمک ها به بیجاشدگان که وزارت با بخش کمک های بشری دفتر سازمان ملل متحد امضا نموده است، رسیدگی به وضعیت حالت اضطرار را طی 72 حالت وزارت دولت در امر مبارزه با حوادث و بعد از آن وزارت امور مهاجرین به عهده دارد.
سیستم عریضه دهی و سیستم هشدار را برای اطلاع دهی از بیجاشدگان فعال گردیده و سروی خانواده های بیجاشده مشترکاً با موسسات صورت می گیرد. 
وی افزود که بر اساس طرزالعمل جدید توزیع کمک ها هر خانواده باید مستقيماً عرایض شان را به ادارات مدت رسان تحویل داده و زمینه سوء استفاده افراد را از بیجاشدگی فراهم نسازد.

در همین حال آمر امور مهاجرین و عودت کنندگان بدخشان از کاهش افراد استفاده جو در اداره اش خبر داده گفت که ما کسانی را که از نام بیجاشده ها سو استفاده می کردند شناسایی نموده و مراجعه آنان را ممنوع و به حداقل رسانیده ایم.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۳۳
Background image

نشست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد برگزار شد

نشستی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) و برنامه انکشافی سازمان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۳۲
Background image

یک تفاهم ‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه مرکز تعلیمی زنان افغان به ارزش 537 هزار و 855 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
به اساس تفاهم نامه که عقد گردید موسسه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۲۷
Background image

برنامه ساده‌سازی پروسه ‌های اداری در وزارت امور مهاجرین برگزارشد


برنامه ای‌ به منظور ساده‌سازی پروسه‌ های اداری با حضور نمایندگان ریاست محترم عمومی اداره امور ا.ا.ا، شماری از روسا و آمرین در تالار کنفرانس های وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان ،. . .

بازگشت به خبر