به ارزش بیش از 400 هزار دالر تفاهمنامه همکاری میان وزارت امور مهاجرین و یک موسسه به امضا رسید

anwari_morr
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۹ - ۱۲:۱۹
-

تفاهم نامه همکاری میان وزارت امور مهاجرین و موسسه د روغتیا، معلولیت او پرمختک (HDDO) به ارزش 497 هزار و 228 دالر، به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه ای یاد شده موسسه مذکوردر بخش توزیع چهار قلم مواد خوراکی در دو دوره برای 2 هزار و 250 خانواده در ولایت ارزگان بمصرف میرساند.
تفاهم نامه  یاد شده توسط مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و نماینده موسسه یاد شده به امضا رسید.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۳۳
Background image

نشست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد برگزار شد

نشستی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) و برنامه انکشافی سازمان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۳۲
Background image

یک تفاهم ‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه مرکز تعلیمی زنان افغان به ارزش 537 هزار و 855 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
به اساس تفاهم نامه که عقد گردید موسسه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۲۷
Background image

برنامه ساده‌سازی پروسه ‌های اداری در وزارت امور مهاجرین برگزارشد


برنامه ای‌ به منظور ساده‌سازی پروسه‌ های اداری با حضور نمایندگان ریاست محترم عمومی اداره امور ا.ا.ا، شماری از روسا و آمرین در تالار کنفرانس های وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان ،. . .

بازگشت به خبر