گفتگوی معین امورپناهندگان با سفیر افغانستان در ایران روی تسریع توزیع تذکره الکترونیکی

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۶ - ۱۰:۲۱
______________

وفی الله کاکر، معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان با عبدالغفور لیوال، سفیر جمهوری اسلامی افغانستان در ایران روی اصلاح تفاهمنامه سه جانبه افغانستان با ایران برای توزیع تذکره الکترونیکی و تسریع این روند بگونه مجازی بحث و تبادل نظر کردند.

معین امور پناهندگان با اشاره به مشکلات مهاجران افغان در خصوص تمدید کارت‌های آمایش و پاسپورت‌های خانوار، بر ضرورت تسریع روند توزیع تذکره الکترونیکی تاکید و بیان کرد که برای موثریت این روند نیاز است تا میکانیزم نظارتی بر مراکز توزیع تذکره فعال گردد.

اخیرا کشور ایران تمدید کارت‌های آمایش و تمدید اقامت پاسپورت مهاجران افغان را مشروط به داشتن تذکره الکترونیکی ساخته از همین رو وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان تلاش دارد تا پروسه توزیع تذکره الکترونیکی را سرعت ببخشد.‌

 

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۱۰:۳
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین، با شماری از بازرگانان و سرمایه‌گذاران کشور دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در دفتر کارش، با شماری از بازرگانان و سرمایه‌گذاران کشور، دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد فعالیت‌های بازرگانان و. . .
شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۴:۵۴
Background image

به ارزش صد ها هزار دالر؛ یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

 یک تفاهم نامه های همکاری به ارزش 8 صدو 57 هزار و 155 دالر امریکایی با موسسه بشری صلح سازان افغانستان در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه یاد شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۹:۲۳
Background image

سنگ تهداب فاز اول شهرک مهاجرین در ولایت هلمند گذاشته شد

سنگ تهداب شهرک مهاجرین طی یک سلسله مراسم در نزدیکی شاهراه قندهار – هرات در ولسوالی واشیر ولایت هلمند، با حضور مقامات بلند پایه امارت اسلامی و محلی آن ولایت بتاریخ 8 جوزا گذاشته شد.
مولو. . .

بازگشت به خبر