وزیر امور مهاجرین: کارمندان وظایف شانرا با اخلاص و به موقع انجام دهند

anwari_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۶ - ۱۶:۱۵
-

الحاج خلیل الرحمن حقان ی وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در صحبت با کارمندان آنوزارت در رابطه به جلو گیری از مصارف اضافی، ضیاع وقت، اخلاص در انجام کار صحبت نمود و افزود که مسوولین وکارمندان، باید در حفظ بیت المال کوشا باشند.

وی علاوه نمود که منسوبین ادارات دولتی خدمتگار هموطنان اند و هنگام مراجعه آنها باید با ایشان برخورد نیک صورت گیرد وعرایض ودر خواستهای شان به اسرع وقت طی مراحل و به ایشان سپرده شود.

وزیر امور مهاجرین بر پابندی و عمل بر احکام الهی تأکید ورزید وگفت که کارمندان باید در انجام طاعات وعبادات شانجدی وپابند باشند.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۲۷
Background image

از پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی در وزارت امور مهاجرین بزرگداشت بعمل آمد

به مناسبت پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی افغانستان، برنامه ویژه ختم قرآن کریم، پس از ادای نماز ظهر، در مسجد مقر وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با حضور معینان، رییسان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۹:۵۷
Background image

از اثر تلاش وزارت امور مهاجرین و عودت‌ کننده گان، در ولایت زابل برای صدها خانواده نیازمند برگشت کننده کمک‌ های غذایی توزیع شد

برنامه توزیع مواد غذایی برای صد ها خانواده نیازمند برگشت کننده در مرکز ولایت زابل (شهر قلات) با حضور مسئولان محلی آن ولایت و نماینده گان وزارت امور مهاجرین و عودت ‌کننده گان برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۳۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان درسفرش به ولایت پکتیکا در برنامه‌ توزیع مواد غذایی که برای صد ها خانواده بی ‌بضاعت عودت‌ برگشت کننده برگزار شده بود، شرکت و سخنرانی کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در جریان سفرش به ولایت پکتیکا در برنامه‌ای که برای توزیع مواد غذایی به صد ها خانواده بی‌ بضاعت عودت‌کرده برگزار شده بود، شرکت و. . .

بازگشت به خبر