وزیر امور مهاجرین با رئیس اداره انکشاف زون پایتخت روی اسکان دائمی بیجاشده‌های کمپ‌های کابل صحبت کرد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۷ - ۱۸:۲۵
_____________

در نشستی در مقر وزارت، نورالرحمن اخلاقی وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با نجیب‌الله شینواری رئیس اداره انکشاف زون پایتخت در رابطه به‌چگونگی اسکان دایمی بیجاشده‌ها بحث و تبادل نظر کرده و در مورد جابجایی بیجاشدگان مقیم کمپ‌های کابل، از طریق ساخت مسکن ارزان‌قیمت صحبت‌کردند.

آقای اخلاقی بیان کرد که: "نیاز است تا بیجاشده‌ها از حالت خیمه نشینی در ساحات پلان شده شهر کابل به یک محل دایمی انتقال و زمینه اسکان دایمی برای آنان فراهم گردد."

وزیر امور مهاجرین همچنان تاکید کرد که بهتر است بیجاشده ها در ساحاتی که به خدمات دسترسی داشته باشند و زمینه کار براشان فراهم باشد، انتقال یابد تا این قشر جامعه روی پای خود ایستند.

در همین‌حال، آقای شینواری با اعلام همکاری همه جانبه از موجودیت تعمیرهای رهایشی برای بیش از دو صد خانواده خبر داده و از همکاری تخنیکی با وزارت امور مهاجرین برای ساخت خانه‌های بیشتر اطمینان دارد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۲۰:۳۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد درامور پناهنده گان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان، دیدار کرد.
در این نشست که درباره مهاجرین. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۰:۱۲
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین از اردوگا (کمپ) ترمینال پایتخت دیدن بعمل آورد

محترم مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان و رییس کمیته اسکان موقت با هیات همراه روز گذشته از  اردوگاه (کمپ) موقت مهاجرین برگشت کننده ترمینال پایتخت واقع. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۲:۴۲
Background image

به ارزش نزدیک به یک میلیون دالر امریکایی، وزارت امور مهاجرین سه تفاهم نامه همکاری را با موسسات همکار امضا نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در جهت ارایه آموزش و فراهم سازی زمینه کاری برای برگشت کننده گان و بیجاشده گان در کشور، سه تفاهم نامه های همکاری را با موسسات سازمان خدمات مهاجرین،. . .

بازگشت به خبر