وزیر امور مهاجرین، با قونسل سفارت امارت اسلامی مقیم شهر کویته کشور پاکستان، ملاقات کرد

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۱ - ۱۰:۳۵
-
محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین وعودت کننده گان، با مولوی گل حسن قونسل سفارت امارت اسلامی مقیم در شهرک کویته کشور پاکستان، ملاقات کرد.
مولوی گل حسن در این دیدار آخرین اطلاعات از وضعیت مهاجرین افغان در ایالت بلوچستان پاکستان را با محترم مولوی عبدالکبیردر میان گذاشته و افزود: موارد بدرفتاری با مهاجرین افغان در ایالت بلوچستان در مقایسه با سایر ایالت های کشور پاکستان کمتر است و نمایندگی افغانستان در کویته تلاش کرده است تا مشکلات مهاجرین افغان را با طرف پاکستانی به موقع در میان بگذارد.
در این ملاقات حل مشکلات مهاجرین افغان در بلوچستان پاکستان، افزایش هماهنگی بین نهادهای ذیربط و سایر موضوعات مرتبط مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وزیر امور مهاجرین از تلاش های مسئولان سفارت وقونسل گری افغانستان در حل مشکلات مهاجرین افغان در پاکستان قدردانی کرد و خاطرنشان کرد که برای حل مشکلات مهاجرین باید تمام اقدامات ممکن انجام شود.
وی گفت: آمادگی های لازم برای بازگشت افغان ها به کشور فراهم شده است و در عین حال او تاکید کرد که خشونت علیه مهاجرین توسط کشورهای میزبان غیرقابل قبول است.

 

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۴:۴۵
Background image

برنامه یکروزه تشریح رهنمود فورم گزارش دهی، در وزارت امور مهاجرین، برگزارشد

برنامه یکروزه تشریح رهنمود تکمیل فورم گزارش دهی، از جانب ریاست پالیسی و پلان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در تالار کنفرانس های این وزارت برگزار شد.
در این برنامه که تعداد 50 تن. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۰:۶
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین با معاون نماینده ویژه هیات معاونت سازمان ملل متحد (یوناما) و روسای کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و سازمان بین‌المللی مهاجرت دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در نشستی با آقای آندریکا راتوتا، معاون نماینده ویژه هیات معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما )در امور کمک‌های. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۴:۱۶
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با معاون مقام ولایت بلخ دیدار کرد

الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و رئیس کمیته اسکان موقت، با هیأت همراهش با مولوی نورالهادی ابوادریس، معاون مقام ولایت بلخ، دیدار کرد.
. . .

بازگشت به خبر