وزارت امور مهاجرین و مرکز بین المللی انکشاف پالیسی های مهاجرت، روی ظرفیت سازی موثر در وزارت کار می کنند

sadam_morr
یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۸:۵۱
آی. سی. ام. پی. دی
در ملاقات که نور رحمن اخلاقی سرپرست و نامزد وزیر وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان با مارتاین پلوم رئیس بخش مهاجرت و همکاری های دفتر بین المللی انکشاف پالیسی مهاجرت(آی. سی. ام. پی. دی) داشت در رابطه به ظرفیت سازی های تخصصی در وزارت صحبت شد.
دراین دیدار که شنبه 26 میزان سال روان در مقر وزارت صورت گرفت، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان ضمن سپاسگزاری از همکاری های دفتر (آی. سی. ام. پی. دی) در افغانستان ظرفیت سازی را یکی از نیازمندی های اساسی اداره اش عنوان کرد. وی از جانب مقابل خواست که در زمینه تخصصی سازی کارمندان از طریق اعزام آنان به بیرون از کشور یا ایجاد یک مرکز تخصصی آموزش های مهاجرت در داخل وزارت، همکاری داشته باشد.
در همین حال آقای اخلاقی از آغاز کار روی نهایی سازی پالیسی جامع مهاجرت خبر داده همکاری های اداره (آی. سی. ام. پی. دی) را در زمینه بازنگری که لازم است در آن زمینه صورت گیرد، در خواست نمود.
آقای پلوم ضمن اعلام همکاری در بخش های مطالبه شده، طرح وزارت امور مهاجرین را از بهر راه اندازی یک مرکز تخصصی مهاجرت استقبال کرده تعهد داد که با استفاده از تجارب مشابه در ترکیه و .... ‌IPMCD در زمینه همکاری خواهد کرد.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۵:۴۴
Background image

رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین، با مشاور اقتصادی و تجارتی سفارت کشور چین دیدار نمود

محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای ماچنگوانگ مشاور اقتصادی و تجارتی و شو چنگحی سکرتر سوم بخش اقتصادی و تجارتی سفارت کشور چین درکابل. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۳:۳۷
Background image

چهار تفاهم نامه همکاری، در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

چهار تفاهم نامه همکاری به ارزش یک میلیون و 230 هزار و 78 دالر امریکایی با چهار موسسه در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه های عقد شده مبلغ مذکور در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۸:۱۰
Background image

وزیر امور مهاجرین در دیدارهای جداگانه با شماری از سران قومی و بزرگان ولسوالی های چهار آسیاب و سروبی ولایت کابل ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در دیدارهای جداگانه با تنی چند از سران قومی و بزرگان ولسوالی های چهار آسیاب و سروبی ولایت کابل ملاقات نمود.
در این دیدارها، که در. . .

بازگشت به خبر