وزارت امور مهاجرین وعودت کنندگان از کارکردهای سفیر افغانستان در یونان تقدیر کرد

sadam_morr
چهارشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۲ - ۱۴:۵۰
2

سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان روز چهارشنبه 22 عقرب، با اهدای یک تقدیرنامه از کارکردهای میرویس صمدی سفیر افغانستان در یونان تقدیر و خواهان همکاری و توجه بیشتر به موضوع مهاجرین شد.

میرویس صمدی چندی پیش به حیث سفیر افغانستان در یونان تقرر یافت و در زمان کوتاه ماموریت اش تاکنون با هماهنگی نمایندگی وزارت امور مهاجرین مقیم آتن، در عرصه مدیریت مهاجرت، رسیدگی به مهاجرین افغان در کمپ ها و انتقال آنان به شهر و جلب توجه مقامات یونانی به مهاجرین افغان تلاش های مثمر انجام داده و وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان از این فعالیت صادقانه آنان ستایش کرد.

عالمی بلخی کشور یونان را یکی از ساحات پرچالش مدیریت مهاجرت عنوان کرده گفت که وزارت در تلاش است با تا کشورهای ترانزیتی چون ترکیه، یونان و اندونیزیا به یک تفاهم مدیریت مشترک دست یابد که گشایش نمایندگی های این وزارت در آن کشور ها نشانه ای ازین تصمیم است.

وی افزود که موضوع مدیریت مهاجرین در کشورهای ترانزیتی را در نشست سالانه کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان مطرح نموده و از مسئولان آن نهاد خواسته است که به کشورهای ترانزیتی توجه بیشتر نماید. همچنان با مسئول آسیایی بخش مهاجرت دولت امریکا نیز این موضوع را مطرح و خواهان حمایتش ازاین خواست افغانستان گردیده است.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۹:۱۴
Background image

ده ها تن از کارمندان وزارت امور مهاجرین، سند فراغت برنامه آموزشی مدیریت را دریافت نمودند

53 تن از کارمندان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان پس از سپری کردن برنامه آموزشی مدیریت ارتباطات، مراسلات اداری، زبان انگلیسی، اساسات کمپیوتر و ایمیل که توسط آمریت ارتقای ظرفیت ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۲۰:۴۰
Background image

وزیر امور مهاجرین با مسوول بخش آسیایی فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با آقای الکساندر ماتیو، مسوول بخش آسیایی فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر، دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست که با محوریت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۳:۳۱
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

به ارزش 44 هزار و 738 دالر امریکایی، یک تفاهم نامه همکاری میان موسسه افغان ها برای حمایت از معارف و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده، مبلغ. . .

بازگشت به خبر