نماینده وزارت امور مهاجرین در یونان با مسئول دادستانی اطفال شهر آتن روی بهبود وضعیت مهاجرین افغان گفتگو نمود

Anonymous (not verified)
یکشنبه ۱۳۹۸/۴/۲ - ۱۵:۱۷
MORR

فیض الرحمن خدام اتشه امور مهاجرین وعودت کنندگان مقیم یونان به تاریخ 24 جوزای سال روان با خانم نیکولاو، دادستان عمومی شهر آتن برای اطفال در دفتر کارش ملاقات و در مورد بهبود وضعیت مهاجرین افغان در آن شهر گفتگو نمود.

دراین ملاقات اتشه امور مهاجرین بعد از اظهار قدردانی از پذیرش بازرس ویژه برای اطفال چنین بیان نمود: ایجاد هماهنگی با نهادهای حکومتی و غیر حکومتی ملی و بین المللی که در عرصه مهاجرت کار می کنند از جمله اولویت های کاری این اتشه برای رسیدگی مشترک به مشکلات مهاجرین و برآورده ساختن خواست های مطلوب آنان می باشد. لذا این اتشه مصمم است تا با تمام نهادهای ذیربط روابط نیک و نزدیک داشته باشد.

در ادامه خانم نیکولا از همکاری های دادستان شهر آتن با اتشه مهاجرین اطمینان کامل داد و خواستار روابط نیک و نزدیک هر دو طرف شد.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۰:۱۹
Background image

وزیر امور مهاجرین با مهتمم مدرسه جهادی ولایت بدخشان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با شیخ عبدالحفیظ مهتمم مدرسه جهادی  ولایت بدخشان در دفتر کارش، دیدار کرد.
شیخ عبدالحفیظ، از همکاری و نشست های بین وزارت امور. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۲:۴۹
Background image

وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، توزیع مواد کمکی را برای نزدیک به هزار خانواده عودت‌کننده و بیجاشده در کابل آغاز کرد

این کمک‌ها توسط تاجران و اشخاص خیر افغان به محترم مولوی عبدالکبیروزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، تحویل داده شد که شامل ۱۲ نوع مواد غذایی از جمله یک بوجی آرد، دو بوجی برنج، ۱۰ کیلو. . .

جمعه ۱۴۰۴/۸/۳۰ - ۱۲:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین با فرمانده امنیه ولایت ارزگان ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با مولوی محمد رفیق خادم فرمانده امنیه ولایت ارزگان، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار، فرمانده امنیه آن ولایت، در مورد همکاری. . .

بازگشت به خبر