نشست مجازی( آنلاین) وزارت، با موسسه تحقیقاتی و انکشافی ابن سینا برگزارشد

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۶ - ۸:۰
-

نشست مجازی( آنلاین) وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با موسسه تحقیقانی و انکشافی ابن سینا برگزارشد.
هدف از برگزاری این نشست مجازی ایجاد تیم کاری جهت طرح زمینه ها ی اشتغال از طریق مهاجرت های منظم و  هما هنگی و تطبیق برنامه ها وزارت  با نهاد یاد شده بود.
الحاج مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت گفت : بیشترین مهاجرین را در سطح جهان افغان ها تشکیل میدهند امارت اسلامی و وزارت امور مهاجرین تلاش مینماید تا برای مردم افغانستان به خصوص مهاجرین افغان را های بیشتری را در جهت حل مشکلات آنان فراهم سازد.
وی افزود، افغانستان چهار دهه جنگ را سپری نموده است و امارت اسلامی در صدد تقویت و ارتباط خوب و بهتر با تمام کشور ها و موسسات میباشد.
آقای روفی نماینده موسسه تحقیقانی و انکشافی ابن سینا اهداف آن موسسه را تشریح نموده از وزارت امور مهاجرین و امارت اسلامی خواستار همکاری های  بیشتر در زمینه بازسازی و فراهم سازی اشتغال برای مهاجرین شد.
وی بر همکاری وزارت با آن نهاد در جهت فراهم سازی زمینه های کاری برای افغان ها در برون از کشور تاکید نمود.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۱۰:۱
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با سفیر کشور جاپان در کابل، دیدار تودیعی انجام داد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با آقای تاکایوشی کورومایا، سفیرکشور جاپان مقیم درشهر کابل، دیدار تودیعی نمود.
آقای تاکایوشی کورومایا از همکاری و بازدیدهایی که. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۱:۱۳
Background image

وزیر امور مهاجرین با شماری از بزرگان و علمای شیعه، به رهبری معین وزارت شهرسازی و مسکن دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با شماری از بزرگان و علمای شیعه به رهبری شیخ مدارعلی کریمی بامیانی، معین وزارت شهرسازی و مسکن دیدار کرد.
علما و شخصیت ‌های برجسته. . .
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۱:۶
Background image

وزیر امور مهاجرین با نمایندگان مهاجرین ولسوالی سروبی ولایت کابل دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان، با نمایندگان مهاجرین ولسوالی سروبی ولایت کابل دیدار کرد.
در این دیدار، نمایندگان مهاجرین از خدمات ارائه شده توسط امارت اسلامی به. . .

بازگشت به خبر