نشستی به منظور تهیه پلان استراتژیک وزارت برگزار شد

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۱/۷/۶ - ۱۵:۴۶
-

در نشستی که روز چهارشنبه 6 میزان تحت ریاست مولوی محمودالحق احدی، رئیس پالیسی و پلان برگزار گردید، روی تهیه پلان استراتژیک وزارت بحث و نظر خواهی صورت گرفت.

اشتراک کنندگان این نشست نظریات شان را پیرامون تهیه متن پلان استراتژیک وزارت ارایه داده و در رابطه به فعالیت های مشخص وزارت در زمینه رسیدگی بهتر به نیازمندان که قرار است در پلان شامل گردد، بحث و تبادل نظر نمودند.

پلان استراتژیک وزارت مهمترین برنامه های کاری وزارت را در پنج سال آینده مشخص و به بخش های مختلف تشکیلاتی وزارت در قسمت تطبیق و عملی سازی آن که رسیدگی به نیازمندان است، تفویض مسئولیت می نماید.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۳:۳۷
Background image

چهار تفاهم نامه همکاری، در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

چهار تفاهم نامه همکاری به ارزش یک میلیون و 230 هزار و 78 دالر امریکایی با چهار موسسه در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه های عقد شده مبلغ مذکور در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۸:۱۰
Background image

وزیر امور مهاجرین در دیدارهای جداگانه با شماری از سران قومی و بزرگان ولسوالی های چهار آسیاب و سروبی ولایت کابل ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در دیدارهای جداگانه با تنی چند از سران قومی و بزرگان ولسوالی های چهار آسیاب و سروبی ولایت کابل ملاقات نمود.
در این دیدارها، که در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۱۰:۱
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با سفیر کشور جاپان در کابل، دیدار تودیعی انجام داد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با آقای تاکایوشی کورومایا، سفیرکشور جاپان مقیم درشهر کابل، دیدار تودیعی نمود.
آقای تاکایوشی کورومایا از همکاری و بازدیدهایی که. . .

بازگشت به خبر