مولوی راشد؛ به بیجاشده های واقعی باید رسیدگی صورت گیرد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۶/۲۲ - ۱۲:۱۸
sadam anwari

مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در نشستی با رئیس و کارمندان ریاست تثبیت و دریافت راه حل های دایمی برای بیجاشده های داخلی تاکید کرد که به بیجاشده های واقعی باید رسیدگی صورت گیرد.

وی افزود که برای رسیدگی بهتر به بیجاشده های نیازمند باید ظرفیت تشکیلاتی ریاست تثبیت و دریافت راه حل دایمی بیجاشده ها افزایش داده شود و در کنار آن از برنامه های کاری موسسات نظارت جدی به عمل آید.

معین مسلکی وزارت در این نشست که روز دوشنبه 21 سنبله دایر شده بود، از کارمندان ریاست مذکور خواست که وظایف شان را با اخلاص و عقیده اسلامی انجام دهند، زیرا خدمت به نیازمندان در کنار ثواب دنیوی ثواب اخروی را نیز در پی دارد.

در همین حال مولوی شمال خان عثمانی، رئیس تثبیت و دریافت راه حل دایمی برای بیجاشده ها معلومات داد که در سال جاری حدود 28 هزار خانواده از محلات اصلی شان بیجا شده، بیش از هفت هزار خانواده دوباره به محلات اصلی شان برگشته و به 143 هزار خانواده کمک رسانی صورت گرفته است.

به گفته وی مجموع بیجاشده های داخلی در سراسر کشور به 360 هزار خانواده می رسد.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۰:۳۰
Background image

نزدیک به ۱۰۰ خانواده برگشت کننده در شهر کابل کمک دریافت نمودند

به ادامه تلاش های محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در خصوص کمک برای مهاجرین برگشت کننده به همکاری اشخاص خیر که قبلا آغاز شده بود، ۹۶ خانواده برگشت کننده کشور. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۱:۸
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با رییس ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری ملل متحد ملاقات نمود

محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین وعودت کننده گان، با آقای گلیت راجر  رییس دفاتر ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری سازمان ملل متحد ( OCHA ) ملاقات نمود.. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۱:۴۲
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد رسانیدن. . .

بازگشت به خبر