معین وزارت امورمهاجرین با والی سمنگان دیدار کرد

Munibullah_Mansoor
دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۷ - ۱۵:۲۱
---

مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین به تاریخ 6 قوس با والی ولایت سمنگان دیدار نمود.

در این دیدار،  معین وزارت امورمهاجرین، با حمدالله فضلی والی سمنگان، در رابطه به وضعیت عودت کننده ها وبیجا شده در آنولایت و چگونگی مساعدت به آنها صحبت وتبادل نظر نمودند و معین مسلکی وزارت امور مهاجرین برهمکاری وهم آهنگی میان ادارات وبخصوص با اداره امور مهاجرین درجهت رفع مشکل عودت کننده ها وبیجا شده ها تأکید نمود.

والی سمنگان همکاری خویش را در جهت تطبیق برنامه های  وزارت امورمهاجرین در آنولایت ابراز نموده واز جلو گیری اراضی شهرکهای مهاجرین اطمینان داد.

در این دیدار قو ماندان امنیه ورییس ادار امور مهاجرین آنولایت نیز حضور داشتند.

 همچنان مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امورمهاجرین ضمن بازدید از شهرک مهاجرین حضرت سلطان ولایت سمنگان، توزیع کمک نقدی برای 216 خانواده را که از سوی دفتر UNHCR تهیه شده بود افتتاح نمود.

قابل ذکر است که مساعدت مذکور، برای  هریک از 12 فامیل 600 دالر، برای هریک از 4 فامیل 700 دالر آمریکایی و برای هریک از200 فامیل مبلغ 270 دالر آمریکایی بود.

معین وزارت امور مهاجرین، حین اقامت در سمنگان، اجراآت اداره امور مهاجرین آنولایت را نیز برسی نمود.

در جریان برسی، خواستها و پیشنهادات منسوبین آن اداره را استماع وجهت رفع مشکلات آنها اطمینان داد.

 

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برای صدها خانواده بی‌ بضاعت عودت‌کننده، در ولایت قندهار کمک‌ مواد غذایی توزیع شد

از اثر تلاش های مداوم مقام محترم وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان بخاطر ارایه کمک های برای برگشت کننده گان کشور های همسایه، این بار برای صد ها خانواده برگشت کننده نیازمند در ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۲۷
Background image

از پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی در وزارت امور مهاجرین بزرگداشت بعمل آمد

به مناسبت پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی افغانستان، برنامه ویژه ختم قرآن کریم، پس از ادای نماز ظهر، در مسجد مقر وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با حضور معینان، رییسان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۹:۵۷
Background image

از اثر تلاش وزارت امور مهاجرین و عودت‌ کننده گان، در ولایت زابل برای صدها خانواده نیازمند برگشت کننده کمک‌ های غذایی توزیع شد

برنامه توزیع مواد غذایی برای صد ها خانواده نیازمند برگشت کننده در مرکز ولایت زابل (شهر قلات) با حضور مسئولان محلی آن ولایت و نماینده گان وزارت امور مهاجرین و عودت ‌کننده گان برگزار. . .

بازگشت به خبر